Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΣ Λευκαδίων Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αδικείται κατάφορα


377591_10200613435243900_1085520583_n 
Ανακοίνωση μέσω του Imathia Sports News εξέδωσε και αυτή την Κυριακή η διοίκηση των Λευκαδίων, διαμαρτυρόμενη για το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης. Οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν (επισυνάπτοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο anthemia.blogspot.gr) ότι το δεύτερο γκολ του ΑΟ Κάστωρ προήλθε από εμφανή θέση οφ-σάιντ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
“Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και συνάμα απογοητευτικό το ότι για 3η συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας αδικείται κατάφωρα από τη διαιτησία. Στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας ως αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, μπορείτε όλοι να παρατηρήσετε τόσο τη θέση του επιθετικού που υποδέχεται τη μπάλα όσο και την κακή θέση του βοηθού, που σε καμία περίπτωση δεν βρίσκεται στην ευθεία ως όφειλε.”, αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της “κυανόλευκης” ομάδας, λέγοντας εν κατακλείδι :
“Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε αυτούς που επιθυμούν τον υποβιβασμό των Λευκαδίων (αυτό άλλωστε αποδυκνείουν οι κατά συρροή κακές διαιτησίες εναντίον της ομάδας μας) πως ζουν σε ένα όνειρο, που καλό είναι να ξυπνήσουν όσο είναι καιρός γιατί στο τέλος καταλήγει εφιάλτης…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου