Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Εντυπωσιακό «διπλό» του Ζαφειράκη στο μπάσκετ



Μια ακόμη νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη, αυτή την φορά εκτός έδρας επί της ομάδας της Κρύας Βρύσης με σκορ 41-70.
 Ο Ζαφειράκης μπήκε δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και παρά τις απουσίες των Γκανά, Χατζηχαρίση, Σπορέλα και Μυλωνά  κατάφερε να πάρει μια μεγάλη διαφορά και να δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ο προπονητής της ομάδας τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Βασίλης Τσακίρης, ο οποίος δείχνει μέχρι στιγμής να μην έχει αντίπαλο μέσα στην ρακέτα.
Στο χθεσινό παιχνίδι επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό που το ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό και ο Βαγγέλης Βάιγκαντ ( η πρώτη του συμμετοχή ως πατέρας).
Μετά την ήττα της Μελίκης στην Αλεξάνδρεια, στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται ο Ζαφειράκης και το Αιγίνιο, δίνοντας πλέον άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και την δυνατότητα στην ομάδα του Ζαφειράκη εάν εκμεταλλευτεί την έδρα του στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που έχει με Αλεξάνδρεια και Αιγίνιο, να βρεθεί μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας στις 6 η ώρα το απόγευμα την φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα της Αλεξάνδρειας.
Σύνθεση (Πουρλίδας) Καπνάς 6, Ιωσηφίδης 11(1) , Μουρατίδης , Ζιάννης 2 , Τσακίρης 24 , Βαδόλας , Βάιγκαντ , Σκουλαριώτης 2 , Σιδηρόπουλος 2 , Χειμαριός 12 , Μίλης 11 (1) , Μπάμπος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου