Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ρώσοι Τουριστικοί Πράκτορες στην Ημαθία



Τη Δευτέρα 18/2 επισκέφθηκαν τη Βέροια 23 διευθυντές Τουριστικών Γραφείων της Ρωσίας, που ασχολούνται κυρίως με τον θρησκευτικό τουρισμό, στο πλαίσιο υλοποίησης των σχεδιασμών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για την προώθηση του Τουρισμού στη Ρώσικη Ομοσπονδία και τις άλλες περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Την οργάνωση της επίσκεψης είχε το τουριστικό γραφείο AMBOTIS Tours Air Services, το οποίο οργάνωσε και όλο το ενημερωτικό πρόγραμμα των επισκέψεών τους σε θρησκευτικούς προορισμούς στη χώρα μας.
Οι Ρώσοι Τουριστικοί Πράκτορες έγιναν δεκτοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ο οποίος τους καλωσόρισε και τους ενημέρωσε τόσο για τα θρησκευτικά μνημεία της περιοχής, όσο και για τα άλλα τουριστικά ενδιαφέροντα της Ημαθίας και τον παραγωγικό της ιστό. Οι Ρώσοι επισκέπτες συνοδεύονταν από τηλεοπτικό συνεργείο που κατέγραφε τις επισκέψεις και το οποίο πήρε συνέντευξη από τον Αντιπεριφερειάρχη. Ο κ. Καραπαναγιωτίδης εστίασε στον εξωστρεφή στρατηγικό προσανατολισμό σε όλα τα επίπεδα προς τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ως κύριο γνώρισμα της πολιτικής της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, με την πολύτιμη βοήθεια του έντονου εκεί ελληνικού στοιχείου, που φέρνουν και θα φέρουν ακόμη πιο απτά αποτελέσματα προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.
Στους επισκέπτες διανεμήθηκε πλούσιο διαφημιστικό υλικό από τον υπεύθυνο Τουρισμού της Π.Ε. Ημαθίας Γιώργο Σαλιάγκα, ο οποίος τους συνόδεψε στις επισκέψεις τους στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, την Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου και την Παναγία Σουμελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου