Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη του Ζαφειράκη στο μπάσκετ (naousanews.gr)

\

Πραγματοποιώντας μια μεγάλη εμφάνιση και μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας, ο Ζαφειράκης νίκησε τον Αιγινιακό με σκορ 81-65, υπερκαλύπτοντας και την διαφορά των οκτώ πόντων που είχε χάσει στον πρώτο γύρο.
Η ομάδα του Ζαφειράκη μπήκε δυνατά από το αρχή και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 45-32.Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε στους 24 πόντους (79-45) αλλά η διακοπή  «πάγωσε» το παιχνίδι  ως ένα σημείο και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν την διαφορά στους 16 πόντους.

Από την ομάδα του Ζαφειράκη, όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ιδιαίτερη μνεία όμως πρέπει να γίνει στους δύο πιο έμπειρους παίκτες, τον Βασίλη Τσακίρη και τον Μάκη Ιωσηφίδη οι οποίοι για άλλο ένα παιχνίδι πήραν στις πλάτες τους την ομάδα στα κρίσιμα σημεία και στον Κώστα Καπνά ο οποίος με το πάθος του στην άμυνα έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον καλύτερο περιφερειακό της αντίπαλης ομάδας.

Ο Ζαφειράκης πλέον είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Βατανιακού.

Δεκάλεπτα: 21-15,45-32,79-45,81-65
Σύνθεση:(Πουρλίδας) Καπνάς 3, Ιωσηφίδης 22(4), Μουρατίδης 5(1) , Ζιάννης 4, Τσακίρης 20, Χατζηχαρίσης 6, Γκανάς, Σκουλαριώτης 8, Σιδηρόπουλος 4 , Χειμαριός, Μίλης 9, Μυλωνάς.
Η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και με την συμπαράστασή του και  το πάθος του, οδήγησε τους παίκτες στην μεγάλη νίκη, καθώς και τους γονείς των ακαδημιών οι οποίοι με την οικονομική τους συνδρομή αποτελούν τον μεγάλο χρηματοδότη της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου