Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Απ. Βεσυρόπουλος: επίσπευση καταβολής αποζημιώσεων


Να επισπευθούν οι διαδικασίες ώστε να καταβληθούν έως το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τις χαλαζοπτώσεις σε όποιες περιοχές δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι σχετικές πληρωμές, όπως στη Μελίκη, τη Νάουσα και την Επισκοπή Νάουσας, καθώς και οι αποζημιώσεις στους βαμβακοκαλλιεργητές, ζήτησε ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος. 

Ο κ. Βεσυρόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση, για το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Πρόεδρο του ΕΛ.ΓΑ., κ. Έξαρχο ενώ παράλληλα είχε συνεργασία και με την τμηματάρχη του υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας, κ. Παππά. Ζήτησε να επισπευθεί η καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες άμεσα και επισήμανε, ότι η Κεντρική Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α., θα πρέπει να διευκολύνει με κάθε τρόπο και μέσο την προσπάθεια που καταβάλει η υπηρεσία και οι εργαζόμενοι του υποκαταστήματος του ΕΛ.Γ.Α. στη Βέροια, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε:

«Επισκέφθηκα τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., κ. Έξαρχο, μεταφέροντας την αγωνία των αγροτών της Ημαθίας, σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεων τους. Οι αγρότες που είδαν την παραγωγή τους να καταστρέφεται, από τη μια στιγμή στην άλλη, θα έπρεπε ήδη να έχουν αποζημιωθεί, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την καλλιέργεια της γης, και να αρχίσουν και πάλι την παραγωγή προϊόντων. Ζήτησα η Κεντρική Διοίκηση να βοηθήσει το τοπικό κατάστημα του ΕΛ.Γ.Α. στη Βέροια, προκειμένου να διευκολυνθούν οι προσπάθειες που καταβάλλουν και να επισπευστούν οι διαδικασίες καταβολής των αποζημιώσεων προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η χορήγησή τους μέχρι το Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου