Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ» της Πηνελόπης Δέλτα στη Βέροια




η Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης συνεπής στο ραντεβού της με την εκπαιδευτική κοινότητα, έρχεται και φέτος κοντά σας μ’ένα  βγαλμένο από την κλασική αγαπημένη λογοτεχνία της νιότης μας.
«Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ» της Πηνελόπης Δέλτα σε θεατρική διασκευή της συναδέλφου σας Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου και σκηνοθεσία του χαρισματικού Κώστα Γεράρδου, έρχεται να διασκεδάσει, να θυμίσει αλλά και να διδάξει μέσα από τις καλοκαιρινές διακοπές μιας παρέας παιδιών. Με μουσική, τραγούδια και χορό, ο Τρελαντώνης, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Αντώνη Μπενάκη , παρέα με τις αδελφές του Αλεξάνδρα και Πουλουδιά –χαϊδευτικό της Πηνελόπης Δέλτα– και τον μικρό αδερφό του Αλέξανδρο, αναστατώνει την όμορφη γειτονιά της Καστέλας όπου τα περίτεχνα σπίτια του αρχιτέκτονα Τσίλερ ενώνουν τη μεγαλοπρέπειά τους με την ταπεινή ομορφιά του γιασεμιού και της γαζίας. Σε μια άλλη εποχή , με άλλες συνήθειες, μα με την ίδια πάντα ζωντάνια στο παιχνίδι των παιδιών.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ θα βρίσκεται την Τρίτη 10 & Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015  στον Χώρο Τεχνών της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας. Ώρες παραστάσεων  9:00π.μ. και 11.00π.μ.  
 
Για κρατήσεις τηλ. Επικοινωνίας
2311 284773 & 6944638637
www.paidikiskini.gr
info@paidikiskini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου