Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας




Σάββατο 7 Μαρτίου "Εστία Μουσών", 8:00 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη)
Συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών για σόλο κλαρινέτο και κλαρινέτο με πιάνο θα πραγματοποιήσουν ο καθηγητής του Δημοτικού Νάουσας Ορέστης Παπαϊωάννου σε συνεργασία με την πιανίστα Γλύκα Κουτούλα το επόμενο Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών.  Στην εκδήλωση που εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών «Μουσικές Περιηγήσεις» και διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων της ΕΜ, οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν συνθέσεις των Σκαλκώτα, Κωνσταντινίδη, Σαμαρά, Αντωνίου και Τσούγκρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κυριακή 8 Μαρτίου "Εστία Μουσών", 11:30 π.μ. (είσοδος ελεύθερη)
Μικτή μαθητική συναυλία με τη συμμετοχή των μαθητών οργάνων των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών.

Στη συναυλία συμμετέχουν αναλυτικά οι παρακάτω σπουδαστές: (πιάνο) Αθανασιάδου Ιωάννα, Ανθοπούλου Δροσιά, Ανθοπούλου Ματίνα, Ανθοπούλου Τάνια, Γεωργιάδου Μαρία, Ζαφειρίου Αγγελική, Σιδηροπούλου Αγγελική, Σταματοπούλου Δάφνη, Σωτηροπούλου Μαρία, Τάπκος Τρύφων, Τζιμίτση Θωμαή, (κιθάρα) Αδαμίδης Μπάμπης, Αποστολάκης Αναστάσης, Κριτόπουλος Γιώργος, Μήτρου Ελεάννα, Μητσκόπουλος Λάζαρος, Μπέρσος Ζαφείρης, Στοΐδης Αναστάσης, Τάπκος Λουκάς, Τζέπος Δημήτρης, Φραγκότση Εφη, (βιολί) Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος, Σίνου Αναστασία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 «Έρια», 8:00 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη)
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμος Νάουσας και το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας φιλοξενούν την Big Band του Δήμου Λαμίας σε μια συναυλία γεμάτη από ήχους Rock, Pop, Jazz, Salza, Mambo άλλα και Ελληνικούς.
Η συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα «Έρια». Συμμετέχουν επίσης παλαιοί σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας, ενώ στο πιάνο συνοδεύει ο Δημήτρης Παρόλας. Την Big band διευθύνει ο Δημήτρης Μαντάς. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου