Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Κράτησαν τη σημαία μας ψηλά!


 
Με τη συμμετοχή 495 αθλητών - κατόχων μαύρων ζωνών από 28 χώρες, διεξήχθη από τις 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. στο Tampere της Φινλανδίας και στις εγκαταστάσεις του Tampere Exhibition and Sports Centre, ενός αθλητικού κέντρου που αποτελεί πρότυπο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Σε μια άρτια Διεθνή διοργάνωση, η Ελλάδα παρά τις δύσκολες συνθήκες έδωσε για μια ακόμη χρονιά το παρόν με αποστολή δύο αθλητών, τον Εκπαιδευτή του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN και τον Εκπαιδευτή του Αθλητικού Συλλόγου Τετράθλου «Ανάληψης» Στογιάννη Δημήτριο 1 DAN, στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι δυο τους προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό απέναντι στους πιο ισχυρούς της Ευρώπης, με τον Στογιάννη Δημήτριο να κατακτά την 7η θέση στην Ελεύθερη Μάχη, στην κατηγορία των +85 κιλών και τον Δημητριάδη Παναγιώτη να κατακτά την 9η θέση στις Δοκιμές Δύναμης Εδάφους όπου ο συναγωνισμός φέτος ήταν πρωτοφανής. Αυτό που μετρά πάνω απ’ όλα είναι η συμμετοχή και το ότι η σημαία της Ελλάδας μας, για μια ακόμη χρονιά, υψώθηκε ψηλά ανάμεσα σ’ αυτές των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών και παρέλασε υπερήφανα εντός του σταδίου κατά την τελετή έναρξης.
Την Ελληνική Ομάδα συνόδευσε στη Φινλανδία ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 8 DAN. Στο περιθώριο των αγώνων, η αποστολή επισκέφτηκε τα πιο αξιόλογα σημεία της πόλης ενώ το Μεγάλο Σάββατο, παρακολούθησε την Αναστάσιμη Θεία λειτουργία στην Ορθόδοξη Εκκλησία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου