Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Η νίκη της χρονιάς. Ένα βήμα από την άνοδο

Νάουσα - Στρατώνι 3 - 1

Γράφει ο ΤΖΟ

Τεράστια νίκη την σπουδαιότερη στην φετινή χρονιά πέτυχε ο ΦΑΣ την Τετάρτη στο γήπεδο του με 3 – 1 επί του Στρατονίου που τον φέρνει ένα βήμα από την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Μεγάλη εμφάνιση από όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν εκτός από τα 3 γκολ να έχουν 2 δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος να καταχειροκροτηθούν από τον φίλαθλο κόσμο της Νάουσας. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο και μάλιστα ξεκίνησε με κακούς οιωνούς (δοκάρι στο 3’ και 2 απανωτές κίτρινες κάρτες σε Σαρηγαννίδη και Αβραμόπουλο). Η Νάουσα μετά το 15’ έγινε κυρίαρχη στον αγώνα και επέβαλλε τον ρυθμό της και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29’ με πέναλντυ του Σαρηγιαννίδη. Ένα πεντακάθαρο πέναλντυ από χέρι του Νταίρη ύστερα από επέλαση του Αλέξανδρου Ζούρκου που ήταν εξαιρετικός στο ματς. Στο 36’ λίγο έλλειψε ο ΦΑΣ να κάνει το 2 – 0 αλλά η βολίδα του Λαμπριανίδη τράνταξε το δοκάρι. Στο 41’ σουτ του Μουρίκη θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Στρατωνίου. Το 2 – 0 θα έρθει στο 43’ ύστερα από ομορφη συνεργασία του Καφέ με τον Λαμπριανίδη σέντρα του τελευταίου στην πορεία της μπάλας ο Σαρηγιαννίδης θα διπλασιάσει τα τέρματα τα δικά του και της Νάουσας. Το Στρατώνι θα μειώσει σε 2 -1 στην λήξη του ημιχρόνου με εκτέλεση πέναλντυ.
Στην επανάληψη η Νάουσα θα ξεκινήσει με ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία ύστερα από φάουλ του Ουέλινγκτον στην πορεία της μπάλας ο Μουσικάκης θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Στρατωνίου. Στο 60’ η Νάουσα θα κάνει το 3 – 1 με τον Ζούρκο να πασάρει στον Λαμπριανίδη που θα πλασάρει εξαιρετικά και θα κάνει το 3 – 1. Η Νάουσα με την λήξη του αγώνα πέτυχε ακόμη ένα τέρμα με τον Καφέ που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάνιντ από τον βοηθό διαιτητή. Στο τέλος οι φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά δείχνοντας αθλητικό πνεύμα χειροκρότησε και τους ποδοσφαιριστές του Στρατωνίου για την προσπάθεια που κατέβαλλε. Την Κυριακή ακόμη ένα σπουδαίο ματς για τον ΦΑΣ με τον τοπικό Αλμωπό.
Νάουσα: Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης (61΄ Συμπεθέρης), Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Λαμπριανίδης, Μουρίκη (88’ Πατατούκας), Ουέλινγκτον (74’ λ. τρ. Αδ. Βλαχοδήμος), Καφές





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου