Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Συνάντηση των υπαλλήλων με τον αντιπεριφερειάρχη


antiper_ipalliloi
Tο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας, με τη νέα σύνθεσή του, δέχθηκε το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Το κλίμα της συνάντησης ήταν συναινετικό και η συζήτηση ουσιαστική και εποικοδομητική. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Σαλιάγκας ενημέρωσε τον κ. Καραπαναγιωτίδη για τα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, τα επερχόμενα νέα σκληρά οικονομικά μέτρα, το θέμα της εφεδρείας καθώς και οι ελλείψεις προσωπικού αλλά και μέσων των Υπηρεσιών της Π.Ε. Ημαθίας, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να υπερβάλουν τους εαυτούς τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών.
Ζήτησε τη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη στους επερχόμενους αγώνες και δραστηριότητες του Συλλόγου, την ισονομία στην άσκηση της Διοίκησης και τη συνεργασία, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών για το καλό της περιοχής.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης αναφέρθηκε στη γενικότερη οικονομική κρίση που μαστίζει όλους τους εργαζόμενους και επαγγελματίες και τη στήριξή του στους αγώνες τους, στις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει σαν πολιτική ηγεσία του τόπου για να στηρίξει τις οικονομικές δυνάμεις και δυνατότητες του Νομού είτε στις εξαγωγές είτε σε κλάδους όπως ο τουρισμός, στην επίλυση γραφειοκρατικών διαδικασιών για την αποδοτικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών.
Τέλος, διαβεβαίωσε το Δ.Σ. ότι η ισονομία και δικαιοσύνη αποτελούν βασικές αρχές της διοίκησής του και ότι κάνει ότι είναι δυνατό για την καλύτερη, αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών  της Ημαθίας.
Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση για ουσιαστική συνεργασία προς όφελος των εργαζομένων, των πολιτών και του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου