Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας – Lobart Team: Αθλητισμός & Πολιτισμός μαζί για την ανάδειξη της Νάουσας





Με αυτή την  φράση η Λ.Α. Νάουσας και η Lobart Team υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας διοργανώνουν ταυτόχρονα την 2η Δεξιοτεχνία Νάουσας & το Lobart Festival στις 1&2 Σεπτεμβρίου 2012, στο Δημοτικό Πάρκο και στο Δημοτικό Θέατρο αντοίστιχα.
Οι 2 φορείς θέλοντας το κοινό καλό και την ανάδειξη της πόλης μας συνεργάζονται και προσπαθούν να αναδείξουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού.
2η Δεξιοτεχνία Οδηγών Νάουσας
H ¨2η Δεξιοτεχνία Νάουσας¨ η οποία προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος θα διεξαχθεί στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγάκια με την υποχρέωση ο οδηγός να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης , να έχει κράνος και πυροσβεστήρα και να είναι άνω των 18 ετών, όπως και προαιρετική αγωνιστική άδεια ετήσιας ή ημερήσιας διάρκειας ( license ) .


Lobart Festival
Καταξιωμένοι Artists απ’ όλη την Ελλάδα, μαζί με τον σχεδιαστή της NIKE AIR JORDAN Σταμάτη Λ. και του Ιταλού Peeta έναν από τους 10 καλύτερους στον κόσμο στο χώρο, θα μυήσουν τους επισκέπτες τα μυστικά της σύγχρονης τέχνης, της ζωγραφικής, του graffiti και του body painting. Παράλληλα θα γίνονται και μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά. Η όλη διοργάνωση θα πλαισιωθεί από μουσικές των guest DJS και live bands σε ένα ατελείωτο ολοήμερο party.
Σημαντικό ποσό των xoρηγιών θα διατεθεί, παρουσία του Δημάρχου της Νάουσας, για τη φιλοτέχνηση του παραγωγικού εργαστηρίου ενήλικων ατόμων με ειδικές ικανότητες «ΥΦΑΔΙ» και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Οι 2 εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί με τον Τεχνικό Έλεγχο στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας ταυτόχρονα με την έναρξη του Festival.
Σας περιμένουμε όλους!
Μέγας Χορηγός Λ.Α. Νάουσας: Hyundai, Kia, Alfa Romeo, Fiat Γαβριηλίδης Ε.Π.Ε.
Μέγας Χορηγός Lobart Festival: Μήλα Kiku
Πληροφορίες στα: Λ.Α.Νάουσας :Τζιώνας Ιωάννης 6931094240,6988922590
Lobart Team: Αντιφάκος Κωνσταντίνος 6946871018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου