Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ξεκίνημα για ΦΑΣ Νάουσα



naousa_pro1
Ξεκίνησε την Πέμπτη την προετοιμασίας της η Νάουσα, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, φιλάθλων, και του προπονητικού τιμ. Απουσίασαν  μόνο οι δικαιολογημένοι Καραμεταξάς, Παπαδής, Μανδάλης, Βλαχοδήμος Ζήσης και ο Μερκούρης Καραλιόπουλος, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του για έναν ακόμα χρόνο. Οι πέντε απόντες μαζί με τους 21 που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση, αποτελούν ένα ρόστερ 26 παικτών το οποίο, μαζί με τις τελευταίες προσθήκες, θα ενσαρκώσει την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θέλει να περάσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή.
Παρόντας και ο Δημήτρης Πέικος ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα, όπως και ο νεοαποκτηθείς Χάρης Παραστατίδης, στο δεύτερο πέρασμα του από τον ΦΑΣ Νάουσα. Επίσης στην πρώτη προπόνηση συμμετείχε και ένα νέο μέλος του προπονητικού τιμ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Χατζηδάκης,ο οποίος ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή.
"Έλα μαζί μας να κάνουμε το επόμενο βήμα" είναι το σύνθημα που δίνει ο προπονητής Βασίλης Αργυρίου στους φιλάθλους εν όψη της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Και οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να είναι μαζί μας, μιας και η διοίκηση αποφάσισε τα Εισιτήρια Διαρκείας να κοστίζουν 100 ευρώ για την σκεπαστή εξέδρα και μόλις 60 ευρώ για το υπόλοιπο γήπεδο, δίνοντας την δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της χρονιάς με κόστος 3 ευρώ το παιχνίδι(με το Διαρκείας των 60 ευρώ).Οι κάρτες διαρκείας έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται και ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να τις προμηθευτεί απο τα μέλη της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου