Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Κώστας Καλαϊτζίδης: «Θα συγκρουστώ για το καλό των δημοτών»




Στο Μακροχώρι βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Μαρτίου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη-Ανθρώπινη» Μακεδονία του Απόστολου Τζιτζικώστα,  κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, προσκεκλημένος  από τους κατοίκους ,για να συνομιλήσουν  για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, όπως η αλλαγή χρήσης της κοίτης του Τριποτάμου, που διέρχεται από το Μακροχώρι, το  ακανθώδες ζήτημα της «Τάφρου 66» κ.α.
Παρόντες στην συγκέντρωση ο πρώην δήμαρχος κ. Κοσμάς Λουκίδης, ο  σύμβουλος της τοπικής κοινότητας κ. Κώστας Σισμανίδης, ο πρόεδρος του Α.Σ «Ερμής»  κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ κ. Θανάσης Κοσμίδης και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Μακροχωρίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, κ.κ Γιώργος Αποσόγλου, Βαλάντης Αθανασιάδης και Ιορδάνης Κυρατλίδης.  
Ο κ. Καλαϊτζίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τους στόχους του αναφορικά με το μέλλον της Ημαθίας, τονίζοντας ότι θα δώσει σημαντική βάση στα φλέγοντα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής του Αποστόλου Παύλου. 
«Θα συγκρουστώ με οποιονδήποτε για το καλό των συμπολιτών μας,όποιος και αν είναι αυτός. Ο βασικός μας σχεδιασμός είναι να σταθούμε κοντά στην καθημερινότητα  και τα προβλήματα των κατοίκων της Ημαθίας» τόνισε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτηση του ο κ. Καλαϊτζίδης.
Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Καλαϊτζίδη  στα καταστήματα του Μακροχωρίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου