Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Σίμος Πουλασουχίδης στο πλευρό του Κώστα Καλαϊτζίδη



Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ημαθία θα είναι ο κ. Σίμος Πουλασουχίδης, φιλόλογος, γιος του πρώην αντιδημάρχου Βέροιας κ. Κώστα Πουλασουχίδη, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του  κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, μετά την συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη.
Ο κ. Καλαϊτζίδης, μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του κ. Πουλασουχίδη, έκανε την εξής δήλωση:
«Είναι τιμή για τον συνδυασμό μας να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι, με οράματα και προτάσεις. Είμαι σίγουρος ότι ο Σίμος, γιος ενός αξιόλογου πολιτικού άνδρα, όπως είναι ο Κώστας Πουλασουχίδης, όχι μόνο θα συνεχίσει την δυναμική πορεία του πατέρα του, αλλά θα τον ξεπεράσει».
Ο  Σίμος Πουλασουχίδης σημείωσε για την επιλογή του να σταθεί αρωγός  στην «Αλληλεγγύη» με τους κ.κ  Τζιτζικώστα και Καλαϊτζίδη.
«Η Ημαθία είναι μια περιφερειακή ενότητα με μεγάλες δυνατότητες, αλλά και μεγάλες ανάγκες. Γιʼ αυτό χρειάζεται ανθρώπους, όπως ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Κώστας Καλαϊτζίδης, που έχουν εμπειρία και οργανωμένο σχέδιο, μαζί με υποψηφίους με διάθεση και όρεξη να πετύχουν σπουδαία πράγματα, έχοντας ως μόνο σκοπό το καλό του τόπου. Ο συνδυασμός «Αλληλεγγύη» εκπληρώνει όλα αυτά τα στοιχεία προκειμένου όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά για την ανάπτυξη της Ημαθίας, χωρίς πολλά λόγια, αλλά έργα. Κοντά σε γνώστες της παρούσας κατάστασης, με πλήρη εποπτεία των προβλημάτων και ρεαλιστικές προτάσεις για λύσεις, θα αγωνιστούμε ούτως ώστε να ξεπεράσουμε μαζί όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις συνθήκες κρίσης και να θέσουμε το πρότυπο και για τις υπόλοιπες περιφέρειες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου