Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Α.Τζιτζικώστας..Προφανώς ο πανικός είναι κακός σύμβουλος


Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης μας «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» Απόστολος Τζιτζικώστας σε όσους δημοκοπούν
«δημοσκοπώντας». Κατανοούμε ότι  ενοχλεί  κάποιους, που αξιόπιστες εταιρείας δημοσκοπήσεων για τις μεγαλύτερες και πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδες, όπως το «Βήμα» πρόσφατα και το «Πρώτο Θέμα» την περασμένη Κυριακή αποτυπώνουν, με επιστημονικές μεθόδους  την πραγματικότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τους υπενθυμίζουμε λοιπόν τα χθεσινά αποτελέσματα. 
"Πρώτο Θέμα", δημοσκόπηση σε δείγμα 800 ατόμων από την ALCO

 

Πρώτος γύρος
Απόστολος Τζιτζικώστας 23,9%
Γιάννης Ιωαννίδης 17,9%
Δέσποινα Χαραλαμπίδου  9,6%,
 Μάρκος Μπόλαρης με 9,5%,
Γιάννης Ζιώγας με 4%,
 Νίκος Χρυσομάλλης με 3,5%,
Μιχάλης Τρεμόπουλος με 2,1%,
 Νιόβη Παυλίδου με 1,8%
 Θανάσης Αγαπητός με 1,1%.
Δεύτερος γύρος
Απόστολος Τζιτζικώστας 37%
Γιάννης Ιωαννίδης 20%
Προφανώς ο πανικός είναι κακός σύμβουλος για όσους πριν από λίγες μέρες στην Ημαθία δήλωναν ότι το ψηφοδέλτιο Ιωαννίδη δεν έχει κομματική εντολή από τη ΝΔ, αφού φροντίζουν να αναπαράγουν τις «δημο(σ)κοπήσεις» τους μέσω αναλόγων  κομματικών οργάνων. Ας κάνουν λίγο υπομονή και θα κριθούμε όλη στην κάλπη από τους Ημαθιώτες. Όσο δε αφορά τα όσα λέχθηκαν περί της μη λήψης θέσεων και «καρέκλας» από τους ίδιους κύκλους, η εναγώνια προσπάθεια εναγκαλισμού τους με κομματικά διορισμένα στελέχη, στην στελέχωση του συνδυασμού τους, άλλα αποδεικνύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου