Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ευχαριστήριο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη στους συντελεστές της 1ης Γιορτής ΄Άρτου και Ζύμης΄


Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η 1η Γιορτή «Άρτου και Ζύμης», αλλά και την αγάπη και τη ζεστασιά με την οποία  την αγκάλιασαν το τριήμερο λειτουργία της, τόσο η Σχολική Κοινότητα ,όσο και οι πολίτες της Ημαθίας, αισθάνομαι την υποχρέωση να καταθέσω για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου στους συνδιοργανωτές, που μέσα σε λίγο  χρονικό διάστημα, κατάφεραν να ετοιμάσουν  μια τόσο όμορφη και ουσιαστική εκδήλωση.
Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στον  Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη, τους Αντιδημάρχους, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Τουλίκα, τον πατέρα Σωσίπατρο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας κ. Μούσιο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αρτοποιών Βέροιας κ. Κόγια , την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Τσιπουρίδου και όλους του επισήμους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στους δυο μεγάλους χορηγούς, τους «Μύλους Λούλη» και την εταιρεία «Στεφάνου» που μας παραχώρησαν με μεγάλη χαρά πολύτιμο μηχανικό εξοπλισμό και τους άριστους τεχνικούς τους, ώστε να μπορέσει η ομάδα αρτοποιών που πλαισίωνε τη γιορτή, να παρασκευάσει εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
 Σε όλους τους χορηγούς αρτοπαρασκευαστές από την Ελλάδα και την Ημαθία που μοίρασαν τα εδέσματά  τους, τους μαθητές του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, τους μύλους ανά την Ελλάδα που παραχώρησαν την πρώτη ύλη, τους Ημαθιώτες χορηγούς, το ραδιόφωνο Α.ΒΕ.ΝΑ. που κάλυψε αφιλοκερδώς την εκδήλωση και όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που την πρόβαλλαν.
Επίσης, για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, το Δήμο της Βέροιας για την ουσιαστική συνδρομή του με τις τεχνικές του υπηρεσίες ,καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να στηθεί και να λειτουργήσει το δύσκολο αυτό εγχείρημα.
Κλείνοντας, εύχομαι από καρδιάς, μετά την εμπειρία που αποκομίσαμε από το 3ήμερο αυτό, η Γιορτή «Άρτου και Ζύμης» το επόμενο έτος να είναι ακόμα καλύτερη.


Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου