Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ρεσιτάλ κιθάρας νέων καλλιτεχνών και μήνας γνωριμίας στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας



 
Την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου και ώρα 11.30 πμ το Δημοτικό Ωδείο φιλοξενεί σε ένα "ματινέ" ρεσιτάλ κιθάρας δύο νέους καλλιτέχνες, τελειόφοιτους σπουδαστές στην τάξη κιθάρας του Θάνου Μήτσαλα. 

Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Χαλκιά και Αναστάση Σιδέρη. Θα ερμηνεύσουν έργα από όλες τις στυλιστικές περιόδους της μουσικής τέχνης των συνθετών Ντόουλαντ, Μπαχ, Λενιάνι, Τζουλιάνι, Βίλα Λόμπος, Μορέλ, κ.ά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών και εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών "ταλέντων πράξις". Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ  ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
Ξεκίνησε μέσα σε αυτή την εβδομάδα και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 20 Ιουνίου στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας ο δωρεάν μήνας γνωριμίας με τα μουσικά όργανα. Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης δίνει την ευκαιρία και το κίνητρο σε όσους νέους και νέες σκέφτονται στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσουν την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, να λάβουν δωρεάν αυτά τα πρώτα μαθήματα γνωριμίας μέσα στον προσφερόμενο δωρεάν μήνα. 
Παραδίδονται μαθήματα από καταξιωμένους καθηγητές στα παρακάτω όργανα: κλαρινέτο, φλογέρα, τσέλο, βιολί, κιθάρα, πιάνο και βυζαντινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου