Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Κόντρα στις νόμιμες διαδικασίες

Κ. Δ/ντά
Για άλλη μια φορά είμαι αναγκασμένος να επανέλθω δίχως να θέλω να κουράσω το αναγνωστικό σας κοινό αλλά η αναγκαιότητα του ζητήματος επιβάλλει την παρέμβαση μου για το θέμα των φωτοβολταικών.
Την Δευτέρα στις 28 Ιουνίου είχαμε την δημοπρασία για την ενοικίαση δημοτικών εκτάσεων στη Μαρίνα και στη Χαρίεσσα σε ιδιωτική εταιρία φωτοβολταϊκών. Λίγες μέρες πριν έγγραφο από την Περ. Κεν. Μακεδονίας με αριθμό πρωτοκόλλου 5091 και ημερομηνία 24 Ιουνίου 2010 προειδοποιούσε την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Ανθεμίων να μην προχωρήσει στην διαδικασία της δημοπρασίας.
Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος εκτός του ότι δεν πρωτοκόλλησε το έγγραφο ότι το παρέλαβε δεν ενημέρωσε ούτε την αρμόδια επιτροπή της δημοπρασίας.
Το έγγραφο καταλήγει ως εξής:
«Ύστερα από τα ανωτέρω, σας εφιστούμε την προσοχή, να μην προχωρήσετε στην διαδικασία της δημοπρασίας εκμίσθωσης των εκτάσεων, πράξη που θα στερείται νομιμότητας, εάν προηγουμένως δεν μεταβληθεί η χρήση τους».
Τι κρύβεται πίσω από την βιασύνη του Δημάρχου Ανθεμίων και της δημοτικής αρχής και ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται όταν απαξιώνεται με αυτό τον τρόπο επίσημο έγγραφο της Περ. Κεν. Μακεδονίας.
Οι πολίτες μας ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Με τιμή
Χρίστοφορος Ιωαννίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Ανθεμίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου