Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

“Αυτοί που αγαπάνε τον Δήμο και τους Δημότες ξαναχτύπησαν”

Για δεύτερη φορά από την οριστική ψήφιση του νέου Δήμου αυτοί οι οποίοι ενδιαφέρονται και που κατά καιρούς με διάφορα δημοσιεύματα επικρίνουν την Δημοτική Αρχή, συνεχίζουν τον καταστροφικό τους έργο.
Χωρίς να ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των Δημοτών, που γι’αυτό άλλωστε τους ψήφισε ο κόσμος, δεν παρευρέθηκαν για 2η φορά σε τακτικό συμβούλιο και ενώ ήρθαν, είδαν ότι έχουμε πλειοψηφία και για να μην περάσουν τα θέματα, ράμπα Μονοσπίτων στην περιοχή ‘Κουτίχα’, πεντάμηνες συμβάσεις εργατικού προσωπικού και άλλα σοβαρά θέματα για την λειτουργία του Δήμου, όπως κάνανε σε προηγούμενο συμβούλιο για τις πλατείες του Κοπανού, τις πεζοδρομήσεις, για το γεμιστικό της Επισκοπής κ.α., ήπιαν έναν καφέ σε διπλανή καφετέρια και αποχώρησαν αφού ο τσιλιαδόρος τους ειδοποίησε ότι μειοψηφούν.
Το αποτέλεσμα αυτών των πράξεων τους είναι να μην μπορεί ο Δήμος να πραγματοποιήσει προγραμματισμένα έργα προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.
Αυτοί που κατά καιρούς ¨ενδιαφέρονται¨ για οικονομία στον Δήμο χρεώνουν άσκοπα με έξοδα παράστασης, ικανοποιώντας μόνο τον εγωισμό τους χωρίς να ενδιαφέρονται για τους Δημότες.
Εμείς δηλώνουμε ότι μέχρι την λήξη της θητείας μας θα αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων γιατί δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά προβλήματα του καθενός, αλλά να προχωρήσουν και να τελειώσουν τα έργα που έχουν προγραμματιστεί.

Υ.Γ. Για να μην αδικήσουμε όλους τους συναδέλφους υπήρχαν και αυτοί που είχαν ειλημμένες υποχρεώσεις και δεν ήρθαν.

Υπογράφουν
Δήμαρχος κος Σιδηρόπουλος Δημήτριος
Στογιάννης Χρήστος
Μπόφτσης Δημήτρης
Κυριακίδης Δημήτρης
Κερεμίδου Σοφία
Παπανδρέου – Κανούδη Αλέκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου