Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Παρουσιάστηκαν τα νέα κρασιά του ΒΑΕΝΙ Βίος Ελλήνων η ναυαρχίδα του συν/σμού



Την Τετάρτη στον ειδυλλιακό χώρο του Αγ. Νικολάου ο Πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ Νάουσας κ. Φουντούλης παρουσίασε ακόμη μια σειρά κρασιών ενώ έκανε και αναφορά για την πορεία του συν/σμού και τις εξαγωγικές του δραστηριότητες. Στην παρουσίαση έδωσαν ακόμη το παρών ο αντιπρόεδρος και αντιδήμαρχος Δοβρά κ. Κουμτσίδης το μέλος του Δ.Σ. κ. Γκότσης στελέχη και μέλη του συν/σμού.
«Εξαγάγουμε σε 24 χώρες» είπε ο Πρόεδρος και αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε όταν ξεκίνησε να αναλαμβάνει την Προεδρεία του συν/σμού. Επίσης αναφέρθηκε στα νέα προιόντα κόκκινη και λευκή σανκριά στην αγορά σε 2 συσκευασίες ενώ για την λευκή υποστήριξε ότι ίσως είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε άλλη μια σειρά προϊόντων του ΒΑΕΝΙ το κρασί ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ που βγαίνει σε λευκό – ροζέ – κόκκινο το οποίο έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε πωλήσεις και θεωρείται εφάμιλλο του ΙΜΕΡΟΥ.
Επίσης υπήρξε και αλλαγή του Ούζου Βαένι σε Μακεδονικό Ούζο που είχε μεγάλη ανταπόκριση στη Γερμανική αγορά.
Ο κ. Φουντούλης παρουσίασε ένα εξαιρετικό προϊόν το Βίος Ελλήνων το οποίο βγαίνει από εκλεκτά κρασιά σε περιορισμένες ποσότητες 5.000 μπουκάλια.
«Θα είναι η ναυαρχίδα μας» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος. Μαζί με το κρασί αυτό ετοιμάστηκε ακόμη ένα προϊόν η Θεία Ευχαριστία. Ο κ. Φουντούλης μίλησε και για την παντελή στήριξη της πολιτείας προς τους οινοποιούς και αμπελουργούς με αποτέλεσμα να εισρέουν παράνομα σταφύλια και να εμφιαλώνονται σταφύλια σε εξευτελιστικές τιμές 5 – 6 λεπτά ενώ ο συν/σμός είναι υποχρεωμένος να πληρώνει στους παραγωγούς 55 λεπτά.
Σε τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων αναφέρθηκαν οι οινολόγοι κ. Μάρας και Μπέρσος.
Η παρουσίαση έκλεισε με γεύμα που παρέθεσε ο κ. Φουντούλης στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου