Σάββατο 14 Μαΐου 2011

- ΓΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ Προσκεκλημένοι της Π.Ε. Ημαθίας, στα πλαίσια της Εκθεσης για τον Μέγα Αλέξανδρο στο Μουσείο του Λούβρου




-   Από τις 20 έως τις 22 Μαϊου, πραγματοποιείται στο HELEXPO PALACE στην Αθήνα, η Εκθεση Τουρισμού “ SUMMER HOLIDAYS”, που διοργανώνεται από την HELEXPO Δ.Ε.Θ.
  Στην Εκθεση συμμετέχει και η Ημαθία, μέσα από το ενιαίο περίπτερο 70 τ.μ. περίπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας σαν στόχο την προβολή των τουριστικών ενδιαφερόντων του Νομού στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, στοχεύοντας κύρια στον εσωτερικό τουρισμό.
  Στα πλαίσια της συμμετοχής αυτής, καλούνται οι φορείς, επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν να προβάλουν τα τουριστικά τους προϊόντα και υπηρεσίες να συμμετάσχουν στο περίπτερο και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.
   Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμ. Εμπορίου & Τουρισμού, κ. Γιώργο Σαλιάγκα, τηλ. 2331353620 begin_of_the_skype_highlighting            2331353620      end_of_the_skype_highlighting.

  - Η Π.Ε. Ημαθίας, με τη συνεργασία του Δ/ντή του Ε.Ο.Τ. Γαλλίας κ. Θεόδωρου Χαρτοματσίδη, θα φιλοξενήσει στις 20 & 21 Ιουνίου 10 επιφανείς Γάλλους δημοσιογράφους, στα πλαίσια της Εκθεσης για τον Μέγα Αλέξανδρο, που θα λάβει χώρα στο Μουσείο του Λούβρου από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 19 Ιανουαρίου 2012.
  Πρόκειται για την κορυφαία Εκθεση της χρονιάς που έχει τεθεί υπό την αιγίδα των Προέδρων Δημοκρατίας των δύο χωρών.
  Η 10μελής αποστολή θα συνοδεύεται από τον κ. Χαρτοματσίδη και τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Μουσείου του Λούβρου.
  Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που θα φιλοξενηθούν στην περιοχή μας, καλύπτουν τα κορυφαία ημερήσια και εβδομαδιαία έντυπα και τηλεοπτικά κανάλια της Γαλλίας, όπως οι εφημερίδες LE MONDE, LE FIGARO, LE PARISIEN, PARIS MATCH, LE NOUVEL OBSERVATUER, FIGARO MAGAZINE, NATIONAL GEOGRAPHIC, BEAUX ARTS MAGAZINE & CONNAISSANCE DES ARTS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου