Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ


ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Συνεργός ο Παπαδήμος και οι υποστηρικτές του στην δικαίωση των φασιστών του Γκρουέφσκι εις βάρος ενός κράτους (μέχρι πρότινος) μέλους της ΕΕ.

Τα λόγια της Σοφίας Βούλτεψη είναι ενδεικτικά:

Για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υιοθέτησε (χωρίς τις ψήφους των Ελλήνων ευρωβουλευτών) μια τόσο αρνητική για την Ελλάδα έκθεση προόδου για τα Σκόπια.

Χειρότερη έκθεση, συνοδευόμενη μάλιστα από ψήφισμα υπέρ της ΠΓΔΜ και του δικαιώματός της στον προσδιορισμό «μακεδονικός», δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ.

Λυπούμαι, αλλά αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν απέτυχε μόνο στο PSI, αλλά με τους χειρισμούς της – και προφανώς τους χειρισμούς του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος ανακατεύτηκε σε θέμα εκτός της εντολής του – οδηγεί την χώρα όχι μόνο στην οικονομική, αλλά και στην εθνική καταστροφή.

Όπως γράφαμε από την πρώτη στιγμή της μεθόδευσης, από τον χειμώνα του 2009 και τις μεθοδεύσεις Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Προβόπουλου, στόχος δεν ήταν το πορτοφόλι της γιαγιάς. Απλώς έπρεπε η κοινωνία να εξαθλιωθεί ώστε να μην αντιδρά στην υποδούλωση της πατρίδας, στην ληστεία του δημοσίου, στην προδοσία του Έθνους. Αυτός ήταν και ο λόγος που γκρεμίστηκε ο Καραμανλής μετά το περήφανο Βέτο στο Βουκουρέστι που τώρα εκποιείται από την συμμαχία των προθύμων.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου