Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Ημαθίας για τους παράνομους μετανάστες


metanastes
Από την Χρυσή Αυγή Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά τους παράνομους μετανάστες: "Η Τ.Ο. Ημαθίας του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εκφράζει την σφοδρή αντίθεσή της στα σχέδια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο νομό μας και συγκεκριμένα στο Λιανοβέργι και στην Αλεξάνδρεια.
Η αστική συγκυβέρνηση της εθνικής υποταγής και της κοινωνικής εξαθλίωσης επιλέγει να σταθεί για άλλη μια φορά απέναντι από τον Ελληνικό Λαό σε ένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα. Εγκληματικότητα, μεταδοτικές ασθένειες, πληθυσμιακή αλλοίωση και κοινωνική αναταραχή είναι η νέα προσφορά της κυβέρνησης Παπαδήμου στην ελληνική περιφέρεια.
Η Χρυσή Αυγή θεωρεί εξίσου υπεύθυνα για την τραγική διόγκωση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης όλα τα πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου που χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο ζήτημα είτε για να δημιουργήσουν νέους αλλοεθνείς ψηφοφόρους είτε για να κάνουν ψευδοανθρωπιστική σπέκουλα αδιαφορώντας για τα προβλήματα του απλού Έλληνα. Ενώ παράλληλα, προεκλογικής περιόδου ένεκα, προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του Λαού παρουσιαζόμενοι ως "λαθρομεταναστοφάγοι" πρόσωπα και κόμματα που μέχρι χθες χαρακτήριζαν "ευεργετική για τον τόπο την παρουσία τους" και χαρακτήριζαν ρατσιστή όποιον ύψωνε φωνή διαμαρτυρίας. Η θέση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη συνοψισμένη στη φράση "Έξω ΤΩΡΑ όλοι οι λαθρομετανάστες"!
Συγκεκριμένα:
  • Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων μας στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή.
  • Καταγγελία της συνθήκης της Οττάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού.
  • Ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός.
  • Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου