Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δήμαρχος Σκύδρας: "Δεν μας ενημέρωσε η Πολιτεία για τη λειτουργία στρατοπέδου"


Αναβρασμός επικρατεί και στην Σκύδρα του Ν.Πέλλας μιας και η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και αναστατωμένη μετά τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν ότι το πρόσφατα παροπλισμένο Στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη, θα αποτελέσει ένα...
από τα τριανταπέντε Κέντρα Συγκέντρωση Λαθρομεταναστών Πανελληνίως. (δείτε εδώ)

Η Δημοτική αρχή δεν έχει ενημέρωση και ο Δήμαρχος Σκύδρας κ. Γιώργος Χοΐδης δήλωσε στο φιλικό blog pella-news: "Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από την Πολιτεία, η οποία να πάψει να λειτουργεί όπως στο παρελθόν με προχειρότητες κι αιφνιδιασμούς." (δείτε εδώ)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, που πήγε το πρωί στην Σκύδρα και βρέθηκε ανάμεσα στον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί και να εκφράσει την αντίθεση του στην επερχόμενη μεταφορά λαθρομεταναστών, μίλησε σε απευθείας σύνδεση σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας και αφού έθεσε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να γίνει γίνει κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην Σκύδρα και τόνισε το γεγονός ότι ο πλυθησμός της περιοχής μας κατά την πλειοψηφία του προσφυγικός και δεν είμαστε ρατσιστές. (δείτε εδώ)

Επίσης, ο πρώην Βουλευτής και αρχηγός της αντιπολίτευσης στην Σκύδρα κ. Ιορδάνης Τζαμτζής εξέδωσε δελτίο τύπου και προτείνει τρόπους δράσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, τόσο σε Σκύδρα, όσο και για το Λόχο Αχλαδοχωρίου στο Αχλαδοχώρι, εάν είναι το Αχλαδοχώρι Πέλλας. Και τονίζει μάλιστα: "Είμαστε ήδη πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών από τα Σκόπια και την Αλβανία. Εάν έχουμε και δυο Στρατόπεδα συγκέντρωσης-φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Νομό, η κατάσταση θα γίνει αφόρητη, θα γίνει εκρηκτική". (δείτε εδώ)

Read more: http://makpress.blogspot.com/2012/03/blog-post_3842.html#ixzz1qZtpXZ00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου