Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πολιτική ομιλία πραγματοποίησε στην Βέροια ο Τάσος Σιδηρόπουλος

sidir_ver
Πολιτική ομιλία πραγματοποίησε στην Βέροια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος. Στο ξεκίνημα παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου εξόργισε και πίκρανε τους πολίτες αλλά αυτό έγινε διότι «κληρονόμησε» από την αντίστοιχη Καραμανλή χρέος 315 δισεκατομμυρίων ευρώ, δεν μπορούσε να δανειστεί από τις αγορές και είχε μπροστά της το δίλημμα «ή τα χάνουμε όλα ή χάνουμε ένα μέρος από αυτά που κατακτήσαμε τα τελευταία χρόνια».
Θέλοντας να υποστηρίξει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σιδηρόπουλος σημείωσε ότι ακόμη και ο Σαμαράς που διαφωνούσε, μπήκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, υπέγραψε το νέο μνημόνιο και ψήφισε τα μέτρα και πρόσθεσε ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ θα αποδειχθεί σε βάθος χρόνου οφέλιμη για τον λαό.
Ο κ. Σιδηρόπουλος τόνισε ακόμη στην ομιλία του ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν όσοι παρανομούν και να τιμωρηθούν οι επίορκοι πολιτικοί. Για το αύριο, τόνισε ότι πρέπει να επιστρέψουν στις τράπεζες τα χρήματα που βγήκαν στο εξωτερικό και να προωθηθούν στην αγορά τα 40 δις που προορίζονται για την ανάπτυξη. Ακόμη σημείωσε ότι πρέπει να γίνει ένας κεντρικός σχεδιασμός για τον αγροτικό τομέα ώστε να γίνει ανταγωνιστικός και να κερδίσει και πάλι αγορές του εξωτερικού.
Τέλος, για το νέο αρχηγό Βαγγέλη Βενιζέλο δήλωσε ότι επέλεξε απέναντι στην προσωπική φθορά την υπεύθυνη στάση και δικαιωματικά βρίσκεται στην θέση του προέδρου.
pliroforiodotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου