Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Θερμές ευχαριστίες από την θεατρική ομάδα «Επί σκηνής»





Άλλη μία προσπάθειά μας έφτασε στο τέλος της. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε τον Νοέμβριο και μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για ερασιτέχνες και μέσω δυσκολιών, καταφέραμε να το φέρουμε εις πέρας.
Αρχικός μας στόχος ήταν να κάνουμε τους συμπολίτες μας να γελάσουν με την ψυχή τους και να ξεφύγουμε όλοι έστω και για λίγο από την κατήφεια που μας διακατέχει. Ελπίζουμε ότι το καταφέραμε. Το χειροκρότημα και η συμμετοχή του κόσμου μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Να βελτιωνόμαστε, να μαθαίνουμε, να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ωστόσο, για να πραγματοποιηθούν αυτές οι παραστάσεις βοήθησαν και συμμετείχαν πολλοί, τους οποίους θα θέλαμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε ως ελάχιστη υποχρέωση, για την ουσιαστική συμβολή τους.
Πρωτίστως τον σκηνοθέτη κ. Αλέξανδρο Οικονόμου για την εμπιστοσύνη, την υπομονή, την καθοδήγηση και την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
Την Κ.Ε.Π.Α.Π Δήμου Νάουσας και τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Τζώρτζη για τη συνολική του στήριξη, την Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο Λόγιος», τον Σύλλογο «Ερωτέχνες Αλμωπίας» και τον Αλέξη Αμπάρη.
Επίσης τους χορηγούς και επιχειρηματίες που συνέβαλαν οικονομικά παρόλη την οικονομική δυσπραγία. Τις εταιρίες P&G και Αφοί Μπρέζα Ο.Ε. και ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Κ. Παπαγιάννη.
Τον Α.Σ. Νάουσας και τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Ταμπακιάρη, το κατάστημα Τzepos Daily Bakery, το κατάστημα Νυφικών-Βαπτιστικών «Αρχοντικό» (κ. Όλγα Μίχου), το cafe Nέον, το cafe-bar Liebe, το κατάστημα ενδυμάτων «Fox» (κ. Ευαγγελία Μπούκτση), το κατάστημα καλλυντικών Ελένης & Σοφίας Σταμάτη, το cafe-bar GiaMas, το κατάστημα Oups! (κ. Ευθυμία Καραγιαννοπούλου), την ταβέρνα «Παραδοσιακό», την ταβέρνα «4 Εποχές», το bar Senso, την κ. Αιμιλία Πιτάκη (Nene Art), το στεγνοκαθαριστήριο «Κρίνος» (κ. Μαρία Δούτση-Γουδίνου), το κατάστημα ενδυμάτων Confuzio (κ. Νόπη Ξανθοπούλου), το κατάστημα Living Stores (κ. Φώτη Νταβόρα), το ανθοπωλείο «Ρόδον», το κατάστημα Μπρούβαλη Cosmetics, το ραδιοταξί  Νάουσας «Ο Άγιος Νικόλαος».
Στους χορηγούς επικοινωνίας για τη συνεχή και ουσιαστική προβολή τους: εφηµερίδες Φωνή της Ναούσης, Μακεδονικά Νέα, Νέοι Καιροί, Νέο Βήµα, Παρατηρητής, τους δικτυακούς τόπους www.naousanews.gr, www.epea.com.gr
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους: τυπογραφείο «Εντυπώσεις» - Κώστας Τενεδιός για την εκτύπωση των εντύπων, την Φανή Χειλά για την  παραχώρηση των επίπλων, τους μουσικούς Κων/νο Δραγουμάνο, Νίκο Δραγουμάνο και Σταύρο Παζαρέντση για τη συμμετοχή τους στο φινάλε των παραστάσεων.
Επίσης την Τάνια Γιάντση, τον ιθύνοντα νου και καθοδηγητή κάθε παράστασης, τις Μελίνα Κελεσίδου, Ελένη Διάκογλου και Νίκη Τσιώτσιου, που επέδειξαν επαγγελματισμό και ιδιαίτερο ζήλο για τις κομμώσεις και το μακιγιάζ αντίστοιχα, τον Ηλεκτρολόγο-Μηχανικό Ιωάννη Χατζηκώστα για την τεχνική υποστήριξη, την Μαρία Ζαφείρκου και Ελένη Ταγάρα, τους Παναγιώτη Γιάτση, Δημήτρη Φειδάντση, Παναγιώτη Μώκιο και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των παραστάσεων.
Τέλος, ιδιαίτερη μνεία και τις θερμότερες ευχαριστίες στο καταπληκτικό κοινό που συνέρευσε σε όλες τις παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο και στήριξε ηθικά και οικονομικά την όλη προσπάθεια. Χωρίς τη στήριξή του, όλη η προσπάθεια θα απέβαινε άκαρπη. Το χειροκρότημα και η συμμετοχή του ήταν συγκινητική. Μία μαζική προσέλευση και στήριξη της προσπάθειάς μας, ήταν το καλύτερο εφόδιο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ως ερασιτέχνες, τον καλύτερο εαυτό μας σε μελλοντικές μας παραστάσεις.

ΥΓ. Η όποια επιτυχία, μας γεμίζει σκέψεις και ευθύνες για να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Συνεχίζουμε με γνώμονα την πραγματοποίηση αξιόλογων ερασιτεχνικών θεατρικών παραστάσεων. Σας ευχαριστούμε για όλα! Εις το επανειδείν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου