Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τάσος Μπαρτζώκας: «Ξεκινάμε τον δρόμο της ανατροπής»


Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ημαθίας στις προσεχείς εκλογές εκδήλωσε με αίτησή του στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Σάββα Ακριτίδη, σύμφωνα με την εγκύκλιο που απέστειλε ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Τάσος Μπαρτζώκας.
Μετά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε:
«Ξεκινάμε τον αγώνα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού που έφερε την Ελλάδα στο αδιέξοδο και τους πολίτες σε απόγνωση. Στόχος μας να πείσουμε τους Ημαθιώτες ότι μπορεί ο τόπος να βγει από την κρίση και να οδηγηθεί σε μία νέα αναπτυξιακή πορεία.
Σε αυτή την προσπάθεια είναι ανάγκη η Νέα Γενιά να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις. Νοοτροπίες του παρελθόντος που πλήγωσαν το λαό και οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση δεν έχουν θέση στη νέα πραγματικότητα. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε. Καλώ όλους τους Ημαθιώτες, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν, να μας εμπιστευτούν και να στηρίξουν την προσπάθεια μας.
Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο τόπος μας να γυρίσει σελίδα. Στόχος μας είναι η Ημαθία, αξιοποιώντας τον πλούτο της και το ανθρώπινο δυναμικό της, να βγει από την απομόνωση και να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου