Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Προγραμματισμός προεκλογικής δράσης στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας



Aπό τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Στις 30-5-2012 συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα και καθόρισε τον προγραμματισμό δράσης του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ημαθίας και αποφάσισε:
  • Να συγκαλέσει σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις 31-5-2012
  • Να συγκαλέσει σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που δραστηριοποιούνται  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 1-6-2012.
  • Να πραγματοποιήσει σημαντική κεντρική πολιτική εκδήλωση για τις εκλογές μέχρι τις 10 του Ιούνη.
  • Να εντάξει την συνάντηση των πολιτών της Βέροιας που ανακοινώθηκε για τις 6 Ιούνη στον προγραμματισμό της και υπό την αιγίδα του κλιμακίου και της Νομαρχιακής Επιτροπή.
  • Να πραγματοποιήσει παρόμοιες εκδηλώσεις στις πόλεις  της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τις Τοπικές Οργανώσεις , τα πρωτοβάθμια κύτταρα του κινήματος , τους τοπικούς φορείς, τα μέλη  και τους φίλους μας.
  • Να δημιουργήσει κλιμάκια με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές μας ώστε να επισκεφτούν και να έρθουν σε επαφή με όλους τους πολίτες του Νομού μας.
Τα γραφεία της Ν.Ε. να λειτουργούν σαν εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ από τις 9  το πρωί ως τις 10 το βράδυ σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Θεωρούμε ότι η εκλογική μάχη της 17ης Ιούνη είναι σημαντική για το κίνημά μας αλλά και για τη χώρα μας.
Καλούμε τους πολίτες της Ημαθίας να συσπειρωθούν γύρω από το ΠΑΣΟΚ , τα όργανά  και τους υποψηφίους του.
Η μάχη είναι δύσκολη και σκληρή αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη ευθύνης και προοπτικής έχοντας την δυνατότητα να διορθώνουμε τα λάθη μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου