Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Επιστολή Εργατικού Κέντρου Νάουσας στην ΔΕΗ


Από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας εστάλη στην ΔΕΗ η παρακάτω επιστολή: " Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας οργάνωσε την πάλη του λαού της περιοχής μας ενάντια στο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ. Παρέδωσε στο υποκατάστημα ΔΕΗ Νάουσας και στη ΔΟΥ Νάουσας ονομαστικό κατάλογο, φωτοτυπίες τα παραστατικά λογαριασμού, τις αποδείξεις πληρωμής μέσω τράπεζας καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις ότι το ποσό που έχει πληρωθεί αντιστοιχεί στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος και στα ποσά υπέρ Δήμου – ΕΡΤ και μόνο και όχι στην αξία του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.  Παρολαυτά στην εφορία επέστρεψε ένα μέρος από το χαράτσι με αποτέλεσμα να φαίνεται ανεξόφλητο ποσό ρεύματος στη ΔΕΗ και να απειλούνται δεκάδες λαϊκές οικογένειες με διακοπή ρεύματος.
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα και σας καλούμε να ενημερώσετε την πολιτική σας ηγεσία ότι τα απανωτά χαράτσια απειλούν τη ζωή της λαϊκής οικογένειας. Δεν έχουμε, δε μπορούμε και δε θέλουμε να πληρώσουμε εμείς την κρίση που δημιούργησαν οι μεγαλοβιομήχανοι, εφοπλιστές και τραπεζίτες.
Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, όμως το έχετε μετατρέψει σε ένα πανάκριβο εμπόρευμα, γι’ αυτό μετατρέψατε τη ΔΕΗ σε Ανώνυμη Εταιρεία που δεν παίρνει υπόψη της τις λαϊκές ανάγκες παρά μόνο το κέρδος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου