Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις που άφησε το Νοσοκομείο Νάουσας σε Ολλανδικό τηλεοπτικό συνεργείο



Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας στους ανταποκριτές Ολλανδικού Τηλεοπτικού Συνεργείου  οι οποίοι το επισκέφθηκαν την περασμένη Τετάρτη 13/6/2012, στα πλαίσια διενέργειας ρεπορτάζ – υπό το συντονισμό της ΕΤ3 - αναφορικά με την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Ελλάδα.
Το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας επελέγη από τη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας) προκειμένου να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την παραπάνω δημοσιογραφική προσέγγιση, ως ένα Νοσοκομείο της Περιφέρειας που λειτουργεί κατά υποδειγματικό τρόπο.
Το τηλεοπτικό συνεργείο περιηγήθηκε αρχικά στους χώρους (υποδοχής, Εξωτερικών Ιατρείων και Κλινικών)  του Νοσοκομείου και στη συνέχεια είχε επαφές με εργαζόμενους και εκπροσώπους του Ιατρικού προσωπικού του ιδρύματος.
Η εικόνα που αποκόμισαν οι  Ολλανδοί δημοσιογράφοι, τόσο από τις υλικοτεχνικές υποδομές του ιδρύματος όσο και από τα επίπεδα της παρεχόμενης Ιατρικής και Νοσηλευτικής φροντίδας στους πολίτες, ήταν ιδιαιτέρως θετική.
Με ενδιαφέρον διαπίστωσαν εξάλλου, την απρόσκοπτη προμήθεια  υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο καθώς και την - εν γένει - εύρυθμη λειτουργία του, σε μία δύσκολη για τη χώρα οικονομική συγκυρία, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλονται εκ μέρους της  Διοίκησης για παροχή - υψηλής ποιότητας - υπηρεσιών υγείας στον πολίτη παράλληλα με την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων της μονάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου