Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Eξετάσεις μαύρων ζωνών TAE KWON DO




Με τις εξετάσεις μαύρων ζωνών  [1 νταν] έκλεισε η αγωνιστική περίοδος του ταεκβοντο [ενεργεία] Νάουσας .
Οι αθλητές  που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις είναι Kουλιανίδου Ευγενία, Kουλιανίδης  Ιωσήφ και Μωσίδου  Λεμονιά. Άλλες  επιτυχίες της φετινής σεζόν είναι η τρίτη θέση στο κύπελλο Ελλάδος  και η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων  του Κουλιανιδη   Ιωσήφ.

Την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων και στο πρωτάθλημα έφηβων η  Κουλιανίδου   Ευγενία και την τέταρτη θέση κυπέλλου Ελλάδος  για την Κυριακιδου Ευθαλια. Με επιτυχία στους αγώνες πρωταθλήματος αγωνιστήκαν η Μωισιδου Λεμονιά  ,Κάγκελιδου  Χαρουλά  ,και Κάγκελιδου   Αλεξάνδρα.
Τους πρώτους τους   φιλικούς αγώνες  στην Βέροια  με επιτυχία  έκαναν   η  Μοστινου  Βουλα,η Τύπου Ελενη,η Τύπου Χρυσά, ηΤυπου Γεωργία  Τσεχελιδου Δέσποινα Τσεχελιδου Μαργαρίτα  Μισερλιδου  Παναγιώτα και ο Παπαδόπουλος Μανθος.
Ο προπονητής του συλλόγου συμμετείχε σε δυο υπερμαραθώνιους στον Δολιχο,Δελφους αρχαία Ολύμπια 250 χμ. όπου σταμάτησε στα 130 χμ. και στον Αελθιο δρομο, Νεμεα αρχαία Ολύμπια 180 χμ. όπου τερμάτισε 53ος με χρόνο 27 ώρες και 24 λεπτά μαζί με τον Ναουσαίο Τσαγκέρα Γιώργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου