Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»



Μας χωρίζουν λίγες ώρες από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου. Μιας μεγάλης πολιτικής μάχης, γιατί κάθε ψήφος είναι καθοριστική για το παρόν και το μέλλον της Αυτοδύναμης Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη του 21ου αιώνα.
Μπροστά σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση κανένα κόμμα και κανένας πολιτικός αρχηγός δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.
Όλοι κρινόμαστε για την πρότασή μας, τη θετική συμβολή μας και την ανάληψη της ευθύνης των λόγων και των πράξεών μας.
Όλοι κρινόμαστε για το πρόγραμμα, τη φερεγγυότητα, την αξιοπιστία, το έργο και τα δείγματα γραφής μας.
Όλοι κρινόμαστε για την φλυαρία, την υποκρισία, τον κοντοθωρισμό και τον καιροσκοπισμό μας.
Το ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εμείς, όλοι μαζί, μέσα σ΄ ένα πολυπολικό πολιτικό σύστημα με ευθύνη προτείνουμε και προτάσσουμε την αντιστοίχηση της πολυπολικής δημοκρατικής πολιτείας με την κυβέρνηση-διακυβέρνηση της εθνικής συνευθύνης.
Το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι το μόνο κόμμα και ο μόνος αρχηγός που προβάλλουν με ρεαλισμό σαν εγγύηση της ασφάλειας και των κεκτημένων των πολιτών και σαν ελπίδα για νέα κεκτημένα και ένα καλύτερο αύριο, για μια κοινωνία δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, για ανάπτυξη, για κοινωνικό κράτος, για πρόνοια, για προστασία των αδύναμων.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την εντολή των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού δεν είναι και δεν θα είναι Πρόεδρος  ούτε υπό προθεσμία ούτε μιας χρήσεως.
Στις 3 του Σεπτέμβρη του 1974 γεννήθηκε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Η 17η Ιουνίου 2012 οφείλει να περιλαμβάνει και την πρωτοβουλία της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ, ως Κινήματος της Κεντροαριστεράς, της Σύγχρονης Αριστεράς και του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη του 21ου αιώνα.
Το ΠΑΣΟΚ είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική, την κοινωνική και την οικονομική σταθερότητα. Την ασφαλή ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της Αυτοδύναμης Ελλάδας.  
Στις 17 Ιουνίου 2012, Να Αγωνιστούμε και να Διεκδικήσουμε Όλοι Μαζί με Συνευθύνη, γιατί το Μέλλον και η Αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού είναι Αδιαπραγμάτευτα.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΘΟΥΛΗ)
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου