Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Την Ημαθία θα επισκεφτεί ο Α. Κολοκοτρώνης



laos
Στα πλαίσια της ενημέρωσης του Ημαθιώτικου λαού για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΛΑΟΣ για  όλα τα θέματα, επισκέπτεται την Ημαθία το στέλεχος και πρώην Βουλευτής του Άγγελος Κολοκοτρώνης, την Τετάρτη 6/6/2012.
Θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα δώσει συνέντευξη στο "Ράδιο Αλεξάνδρεια", στον δημοσιογράφο κο Χάρη Καφτεράνη, στις 11.30 π.μ.  Στη συνέχει θα επισκεφθεί την Νάουσα και την Βέροια όπου θα συναντηθεί με φορείς και σωματεία και στις 5.30 μ.μ. θα παραχωρήσει  συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στο καφέ του κινηματοθεάτρου "ΣΤΑΡ".
Στον ίδιο χώρο, μετά την συνέντευξη,  θα παραβρεθεί  με τους πολιτευτές του κόμματος, τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, της Δημοτικής Επιτροπής Αλεξάνδρειας, μέλη και φίλους του κόμματος, για ενημέρωση και διάλογο σε ό,τι αφορά την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
"Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή, και το κάλεσμα αφορά όλους όσους αντιστέκονται στην πλύση εγκεφάλου της προπαγάνδας που εξαπολύθηκε τον τελευταίο καιρό για εθνικό διχασμό και όλους όσους νιώθουν ότι η πατριωτική φωνή του Γιώργου Καρατζαφέρη πρέπει να ξανακουστεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, γιατί είναι ο μόνος γεννήτορας ιδεών και προτάσεων, πράγμα που αποδείχτηκε με τις "υποκλοπές" των θέσεών του από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, δεξιά και αριστερά" αναφέρει η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου