Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Από τις 15 Νοεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας

teli_kikl Aκόμα και χωρίς το ειδοποιητήριο που θα εκτυπώνεται από το Taxisnet, θα μπορούν οι ιδιοκτήτες ΙΧ να πληρώνουν στις Τράπεζες και τα ΕΛΤΑ τα τέλη κυκλοφορίας του 2013. Αρκούν ΑΦΜ και η άδεια κυκλοφορίας. Τα τέλη θα πληρώνονται από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Μετά το ποσό διπλασιάζεται.Τα σήματα καταργούνται και η απόδειξη της Τράπεζας θα είναι το αποδεικτικό που θα ζητούν οι τροχονόμοι. Αλλά και χωρίς την απόδειξη θα μπορεί να διαπιστώνεται αν πληρώθηκαν τα τέλη αφού τα περιπολικά θα έχουν πρόσβαση στο σύστημα διασταύρωσης στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών. Τέλη κυκλοφορίας, 300 ευρώ, σύμφωνα με το μνημόνιο, θα πληρώσουν ασθενοφόρα και νεκροφόρες.
Τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 δεν πληρώνονται αν οι πινακίδες κατατεθούν έως το τέλος Δεκεμβρίου, αλλά αν οποτεδήποτε εντός του νέου έτους επιστραφούν καταβάλλεται όλο το ποσό.
Περίπου 600 χιλιάδες πινακίδες έχουν κατατεθεί. Οι πινακίδες κατατίθενται και εξαιτίας των υψηλών τεκμηρίων που τώρα εξετάζεται να μειωθούν κατά 30 η 40%. Για παράδειγμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου