Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Τι είπε στην ομιλία της η Γ. Μπατσαρά στην συζήτηση του Προϋπολογισμού



batsara1
Ομιλία με θέμα τον προϋπολογισμό έκανε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ολομέλεια της Βουλής η Βουλευτής Ημαθίας Γεωργία Μπατσαρά. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την ψήφιση του προϋπολογισμού ως μεγάλη και ιστορική απόφαση από την οποία θα κριθεί το μέλλον της χώρας. Η κ. Μπατσαρά τόνισε ότι κόντρα στον λαϊκισμό των κομμάτων της αντιπολίτευσης, η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν σταθερό προσανατολισμό την Ελλάδα της Ευρώπης και του ευρώ, όχι ως επαίτη αλλά ως ενός αξιόπιστου εταίρου και μέλους της Ε.Ε. Αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των στιγμών και την εθνική ευθύνη που όριζε ως προαπαιτούμενο την ψήφιση των μέτρων χάριν της πολιτικής σταθερότητας, εστιάζοντας στην ανάγκη τήρησης των υπεσχημένων από την πλευρά της τρόικας.
Η κ. Μπατσαρά υπογράμμισε στη συνέχεια ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει όπως ακριβώς περιγράφεται στον προϋπολογισμό, με πολιτικές επανεκκίνησης της οικονομίας, «μια επίπονη και πρωτόγνωρη προσπάθεια μέσα σε μια παρατεταμένη οικονομική ύφεση», όπως είπε.
Η κ. Μπατσαρά έκλεισε την ομιλία της τονίζοντας ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν πρέπει να χάσουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. «Οι καιρού ου μενετοί. Πρέπει να πούμε όχι στις πολιτικές αδράνειας που μας έφεραν ως εδώ. Το πάρτι τελείωσε. Στο εξής οφείλουμε να ξοδεύουμε λιγότερα από όσα παράγουμε», σχολίασε με έμφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου