Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο Γιώργος Καισαρίδης στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος



Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και τελείωσε το βράδυ της Κυριακής 18 Νοεμβρίου.
 Το μεγάλο αυτό γεγονός έγινε στις Σκάλα Λακωνίας και το ότι ήταν κοντά στην ιστορική Σπάρτη έπαιξε μεγάλο ρόλο στην προσέλευση πλήθους αθλητών (πάνω από 600) από 32 χώρες όλου του κόσμου. Παγκόσμια Πρωταθλήματα γίνονται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετική χώρα κάθε φορά.  Στην τελετή έναρξης ο Κορεάτης πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών ανακοίνωσε ότι αναγνωρίζεται το Παγκράτιο άθλημα ως η μητέρα όλων των πολεμικών τεχνών.  Στο εξωτερικό το Παγκράτιο ανθεί σε 50 χώρες του κόσμου με αγωνιστική μορφή που μοιάζει με Μ.Μ.Ε. (Mix Martial Arts). 

Από την πόλη μας ήταν και ο προπονητής του συλλόγου πολ.τεχ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας κ. Γεώργιος Καισαρίδης, με την ιδιότητα του κεντρικού διαιτητή και υπεύθυνου γραμματείας για την διεξαγωγή των αγώνων. Ο κύριος Καισαρίδης αναβαθμίστηκε σε «INTERNATIONAL ELANODIKIS», διεθνής Ελλανοδίκης, τίτλος που είναι ο ανώτερος που υπάρχει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου