Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση των γονέων στο «Υφάδι»



Στο σύλλογο ΑμεΑ "Υφάδι" πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση των γονέων, για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.
Η πρόεδρος του συλλόγου Ευγενία Ζάλιου κάλεσε κλιμάκιο του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας, που ανταποκρίθηκε άμεσα και πολύ εποικοδομητικά.
Η ψυχολόγος Δήμητρα Τσίτσα και οι κοινωνικοί λειτουργοί Αλεξάνδρα Καλαϊτζίδου και Αθανασία Καλαϊτζίδου, αφού συνεχάρησαν την πρόεδρο για την άψογη και πολύ ανθρώπινη δουλειά που γίνεται στο "Υφάδι", το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση και λειτουργεί για 12 χρόνια χάρη στον εθελοντισμό και την αγάπη των Ναουσαίων, αναφέρθηκαν σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, επιδομάτων και ψυχοκοινωνικών αναγκών. Λύθηκαν πολλές απορίες στους γονείς, δόθηκαν κατευθύνσεις για χρονίζονται προβλήματα και όλοι μαζί αποφάσισαν να ζητηθεί από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας να πραγματοποιηθεί διημερίδα με θέματα που άπτονται των ψυχοκοινωνικών προβλημάτων και της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου