Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Η Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας στην Ημαθία Το ζήτημα της χρηματοδότησης του αποχετευτικού των 3 Δήμων έθεσαν Σιδηρόπουλος, Τσιούντας, Σπαθόπουλος

Επίσκεψη στο Νομό Ημαθίας, στο πλαίσιο του προγράμματος συναντήσεων με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δευτέρου Βαθμού και τους παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς όλων των Νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010, η Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας κ.Λιόνη.
Το ζήτημα της χρηματοδότησης της κοινής αποχέτευσης Ανθεμίων – Δοβρά – Ειρηνούπολης έθεσαν οι 3 Δήμαρχοι (Σιδηρόπουλος, Τσιούντας και Σπαθόπουλος) από το ΕΣΠΑ στην κ. Λιόνη Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας που τους ζήτησε ραντεβού στην Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί το αίτημα τους. Ακόμη ο κ. Σιδηρόπουλος έθεσε το ζήτημα χρηματοδότησης εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης του Δήμου αλλά και αναπλάσεις δημόσιων χώρων για τουριστικούς σκοπούς.
Ο κ. Σπαθόπουλος έθεσε ζητήματα όπως της άρδευσης στον Δήμο Ειρηνούπολης με την χρηματοδότηση πομονών, ώστε να απεγκλωβιστεί ο κάμπος από τον Αλιάκμονα. Επίσης έθεσε το ζήτημα για την Τάφρο 66. Η κ. Λιόνη εξέφρασε την βούληση της για κοινή σύσκεψη όλων των φορέων από Πέλλα και Ημαθία στο επόμενο διάστημα.
Απάντησε για το νοσοκομείο και τον άξονα θα γίνει τον Μάρτιο νέο δικαστήριο καθορισμό αποζημιώσεων είπε το 1/3 είναι για κατασκευή έργων και 2/3 αποζημιώσεις μόνο για το κομμάτι Πατρίδα – Νάουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου