Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Με φορείς της επαρχίας Αλεξάνδρειας συναντήθηκε ο Θανάσης Γικόνογλου


Συγκέντρωση εκπροσώπων φορέων της επαρχίας Αλεξάνδρειας με τον βουλευτή Θανάση Γικόνογλου έγινε στο κέντρο Λεμόνα το βράδυ της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πλαισίωσαν τον βουλευτή, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας κ. Ασ. Παπαστεργίου και ο Γραμματέας της Τοπικής Οργλανωσης Αλεξάνδρειας κ. Γρ. Γιοβανόπουλος. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Μπάμπης Γκιόνογλου, ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Νίκος Ανεσίδης, ο Αντιδήμαρχος Πλατέος κ. Σάββας Ανδρονίδης, Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Κώστας Ναλμπάντης, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ κ. Βασίλης Μιχαλακάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Αλεξάνδρειας, Πλατέος, Αντιγονίδων, Μελίκης, και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κ. Θ. Σιδηροπούλου και η κ νομαρχιακή σύμβουλος Δώρα Μπαλτατζίδου, μέλος του Περιφερειακού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ .
Στον λόγο του ο βουλευτής αναφέρει μεταξύ άλλων:
Φίλες και φίλοι,
συναντιόμαστε σήμερα στην Αλεξάνδρεια στο πλαίσιο της προσπάθειας που ξεκινώ ως βουλευτής του νομού για μια διαδικασία διαρκούς ανοικτής διαβούλευσης στη βάση της κοινωνίας. Μιας διαβούλευσης, μέσα από την οποία θα εντοπίζουμε και θα ιεραρχούμε τα θέματα που επιθυμούμε να προωθήσουμε στα αρμόδια κυβερνητικά κλιμάκια για τον τόπο μας.
....Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του νομού, ίσως θυμάστε ότι είχα προαναγγείλει αυτή την προσπάθεια, λέγοντας ότι στη διάρκεια της πρώτης μου θητείας στο κοινοβούλιο επιθυμώ να οικοδομήσω μια ξεχωριστή σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία.
Και ο λόγος είναι απλός, πρακτικός αλλά προπάντων απαντά στην κρίση του πολιτικού συστήματος που βιώσαμε με τη Ν.Δ. Σε αυτή την αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας, βρίσκομαι από τη μια εγώ, που εσείς με εμπιστευθήκατε ως βουλευτής να εκπροσωπώ τον τόπο στο Κοινοβούλιο και κινούμαι στη διάρκεια της εβδομάδας μεταξύ Αθηνών και Ημαθίας
και από την άλλη βρίσκεστε εσείς που ζείτε καθημερινά εδώ και βιώνετε τα προβλήματα, γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες της περιοχής, και τελικά είστε η πηγή από την οποία μπορώ να αντλώ τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες για να διορθώνονται τα λάθη, να λύνονται προβλήματα και να προωθούνται αναπτυξιακές πολιτικές προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου