Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ. ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ. ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ. ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ.


  Άγιο είχε καθηγήτρια του  Γενικού Λυκείου της Νάουσας, η οποία στις  8.50 το πρωί έπεσε με το αυτοκίνητο της ( στην προσπάθεια να παρκάρει) από το βάραθρο των 200  που χάσκει ακριβώς δίπλα από το πάρκιγκ του Λυκείου, στην περιοχή "Σπήλιο" της Νάουσας. Το αυτοκίνητο σταμάτησε γυρισμένο στα πλάγια σε ύψος 50 μέτρων από το σημείο της αρχής της πτώσης και την πορεία του ανέκοψε ένα μεγάλο δένδρο, που κυριολεκτικά την έσωσε. Η ίδια με ψυχραιμία κατόρθωσε και ειδοποίησε τους γονείς της και η επέμβαση της ΠΥΝ υπήρξε συντονισμένη και άμεση. Σε μισή ώρα ανασύρθηκε με επιτυχία και με μεγάλη προσπάθεια από τους πυροσβέστες μας, από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Νάουσας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η
επιχείρηση  έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή που δυσκόλευε αφάνταστα τις προσπάθειες απεγκλωβισμού. Η καθηγήτρια όμως υπήρξε ιδιαίτερα ψύχραιμη και διατηρούσε και τις αισθήσεις της, όταν  μπήκε στο ασθενοφόρο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και φυσικά να επισημάνουμε την προσοχή σε όσους έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του συγκεκριμένου πάρκιγκ.  Θα έπρεπε να γίνει ατύχημα ( ευτυχώς χωρίς θύματα) για να μπούνε κάποια προστατευτικά μπροστά από το βάραθρο; Και αν έπεφτε κάποιος μαθητής με το μηχανάκι του τι θα γινόταν; Ελπίζουμε ότι θα μπει άμεσα μπάρα ασφαλείας μπροστά από το γκρεμό.
/eleytheriadhs.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου