Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Στα μέτρα του Χαλκίδη το ψηφοδέλτιο για να γίνει ...Υπουργός- Αναμένονται αντιδράσεις

Έναν ίσως δυο μήνες πριν τις εκλογές και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ αρχίζουν και κλείνουν. Πληροοφορίες που, οι κάτοχοί τους ισχυρίζονται ότι, είναι ασφαλείς επιμένουν ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία ήδη είναι έτοιμο με κοπτοραπτική μελέτη και επίβλεψη του...
νυν βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη.
Συνεπώς, αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί των πηγών μου, ο Χαλκίδης κατάφερε να καθοδηγήσει την ηγεσία του κόμματος σε τέτοιες επιλογές που κυρίως εξυπηρετούν την εκλογή του ιδίου.

Το συμπέρασμα εξάγεται αβίαστα αφού ο μεν εν ενεργεία βουλευτής έχει εδώ και χρόνια έναν μηχανισμό που τον υποστηρίζει και όσο κι αν είναι με μειωμένες δυνάμεις το σημαντικό είναι ότι υφίσταται. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που για πρώτη φορά ουσιαστικά θα τρέξουν στο κηνύγι του σταυρού προτίμησης.

Το ψηφοδέλτιο λοιπόν φαίνεται ότι συγκροτήθηκε στη βάση της εκλογής του Μ. Χαλκίδη με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ηγετική ομάδα της ΝΔ που φαίνεται ότι κάνει χατήρια σε βουλευτές δυσαρεστώντας μια σειρά άλλων παραγόντων και πολιτών που έχουν κανεί σαφές προς πάσα κατεύθυνση και προς την ηγεσία ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι "κόκκινο πανί".

Στην γλώσσα της "πιάτσας" ο Χαλκίδης θα εξυψωθεί, θα τον αποκαλέσουν "μάγκα" και ότι "περνάει ο λόγος του στον Σαμαρά". Αυτά όλα δε ξέρω κατά πόσο σήμερα είναι ατού στα χέρια του βουλευτή και πόσο μπορεί να γυρίσουν εις βάρος του αφού ο κόσμος ούτε από βουλευτές και υπουργούς καταλαβαίνει και πολύ περισσότερο αντιδρά με ένταση όταν δεν λαμβάνετε υπόψη η διάθεσή του.

Τα ονόματα των υποψήφιων
Οι πηγές μας επιμένουν ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Ημαθία θα είναι οι εξής:

Ο Μ. Χαλκίδης εκπροσωπώντας την περιιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας.
Από τη Βέροια οι Γ. Μπατσαρά, Ζ. Πατσίκας, Κ. Ζιώγας και Στ. Γιαννούτσου.
Από τη Νάουσα θα είναι ο Ορφανός.
Αναμένεται ο χρόνος να διαψεύσει τις πηγές μας ή να τις επιβεβαιώσει.
http://xronika05.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου