Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στο Πλατύ Ημαθίας



Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στο Πλατύ Ημαθίας για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών
Ο 28χρονος νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει ανώνυμα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης αναφέροντας ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα σε αμαξοστοιχία
Συνελήφθη σήμερα (08.01.2014) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, ένας ημεδαπός ηλικίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι αρχικά ο 28χρονος χθες 07.01.2014 το βράδυ τηλεφώνησε ανώνυμα στο Κέντρο Άμεσης Δράσης της Θεσσαλονίκης  αναφέροντας ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα σε αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε..
Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Ο.Σ.Ε. και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας. Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Πλατέος, αποβιβάστηκαν οι επιβαίνοντες ταξιδιώτες για λόγους ασφαλείας και πραγματοποιήθηκαν έρευνες για τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού, με αρνητικό αποτέλεσμα.
Από την ενδελεχή έρευνα και κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε ο 28χρονος που επέβαινε στην αμαξοστοιχία και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου