Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ





Την προετοιμασία της στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας πραγματοποιεί από την περασμένη Δευτέρα (13-1) η ρωσική κολυμβητική ομάδα XMAO-YUGRA. Την αποστολή, η οποία ήρθε στη Νάουσα από την πόλη Γιούγκρα της δυτικής Σιβηρίας, αποτελούν 18 κολυμβητές-κολυμβήτριες, 3 προπονητές, 1 γιατρός και 1 αναλυτής-διατροφολόγος. Ανάμεσα στους αθλητές είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές-τριες: Βίμπικ Βλάντ, Κριστίνα Βερσίνινα, Αλίσα Πολέτεβα και Άνγια Πουγκάσοβα.
Την ρωσική αποστολή επισκέφθηκε στο κολυμβητήριο σήμερα (16-1) ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καραμπατζός και ευχαρίστησε τον προπονητή κ. Σερκέι Λιάκοφ, που επέλεξε τη Νάουσα για την προετοιμασία της ομάδας. Τόνισε, ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο, που είναι από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης, συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια λειτουργίας μπορεί να φιλοξενεί την προετοιμασία ομάδων από το εξωτερικό με κορυφαίους κολυμβητές. Σημείωσε τις ισχυρές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών, διατυπώνοντας την πρόταση η συγκεκριμένη ομάδα να επιλέγει κάθε χρόνο το κολυμβητήριο της Νάουσας για την προετοιμασία και τη διαμονή της στο πανέμορφο άλσος Αγίου Νικολάου.
Ο κ. Λιάκοφ, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις - τις οποίες χαρακτήρισε υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών - την άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό του κολυμβητηρίου και τη φιλόξενη διαμονή στο ξενοδοχείο "Βέρμιον" στο καταπληκτικό άλσος Άγιου Νικολάου. Είπε ότι είναι πρώτη φορά που η ομάδα έρχεται στη χώρα μας και εξέφρασε τη διάθεση η συνεργασία που ξεκίνησε εφέτος να έχει συνέχεια τα επόμενα χρόνια.
Ακολούθησε ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων. Η ρωσική αποστολή προβλέπεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία στο τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου