Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Στηρίζει το αίτημα της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Στηρίζει το αίτημα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας η περιφερειακή σύμβουλος Δώρα Μπαλτατζίδου με επιστολή της προς τον σύλλογο στο ζήτημα παραχώρησης του κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης προκειμένου να στεγασθούν στον χώρο αυτό η Βιβλιοθήκη και το Μουσείο του Συλλόγου.
Στην επιστολή της αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Φανιάδη,
Σε απάντηση της επιστολής που έλαβα αναφορικά με το αίτημα που καταθέσατε στον Δήμαρχο Νάουσας κ. Καραμπατζό για την παραχώρηση του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης προκειμένου να στεγασθούν στον χώρο αυτό η Βιβλιοθήκη και το Μουσείο του Συλλόγου που ανήκει όχι μόνο στα μέλη του Συλλόγου αλλά σε όλους μας σαν πολίτες αυτής της περιοχής, σας γνωστοποιώ την πλήρη στήριξή μου στην προσπάθειά αυτή και σας συγχαίρω για την δραστηριότητα σας που σκοπό έχει την ανάδειξη του Ποντιακού Ελληνισμού καθιστώντας την πόλη της Νάουσας φάρο πολιτισμού.

Θεωρώ ότι ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή θα αξιολογήσουν  θετικά όλη αυτή την προσπάθεια κρίνοντας ότι είναι ωφέλιμη τόσο για την  πόλη της Νάουσας όσο και για ολόκληρο τον Ποντιακό Ελληνισμό. Η Νάουσα είναι μία ηρωική πόλη με πλούσιο πολιτισμό και σίγουρα η ανάδειξη της ιστορίας των Ποντίων μέσα από τα κείμενα και τα κειμήλια που έφεραν η πρόγονοι μας είναι κομμάτι του πολιτισμού αυτού, με αποτέλεσμα το αίτημα σας αυτό να εκτιμηθεί και να τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα.


Με εκτίμηση,
Δώρα Μπαλτατζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου