Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Προετοιμάζεται να ανοίξει ο …«Οίκος Ενοχής»!


Ο Σύλλογος Θεάτρου και Πολιτισμού «Επί Σκηνής» έπειτα από την πολύ μεγάλη επιτυχία με τον «Μπακαλόγατο» συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις πρόβες για το νέο έργο με τον ευρηματικό τίτλο «Οίκος Ενοχής»  σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου.
Πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία με τολμηρό κείμενο που καυτηριάζει με ιδιαίτερα κωμικό τρόπο τα κακώς κείμενα της σημερινής επικαιρότητας. Σπαρταριστοί διάλογοι, ξέφρενες καταστάσεις, απίθανες ανατροπές και όλοι οι ηθοποιοί πρωταγωνιστές στη σκηνή καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, φιλοδοξούν να προσφέρουν άφθονο και αβίαστο γέλιο στο κοινό.
 
Παρεξηγήσεις, ευτράπελα, αποκαλύψεις ένοχων μυστικών, μίζες, επιχορηγήσεις από την Ευρώπη και πολλά ακόμη «άπλυτα» βγαίνουν στη φόρα. Ένας οίκος ανοχής, μετατρέπεται σε «οίκο ενοχής»! Τι μυστικά κρύβουν οι ήρωες-επισκέπτες μεταξύ τους;
 
Όλα θα αποκαλυφθούν στην πρεμιέρα της παράστασης που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 2,5,8 και 9 Φεβρουαρίου 2014.
 
Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι: Παύλος Ιωσηφίδης, Ελένη Ζαφείρκου,  Ζωή Δασκαλάκη, Κώστας Γιάντσης, Δημήτρης Πάζος, Χριστίνα Ρούσσου, Ελένη Χατζηκώστα, Ζήνων Μυλωνάς, Γιάννης Κουκούλος, Χάρης Αδαμίδης.
 
Γενική είσοδος: 5€
Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και θα γίνεται στο CITY Espresso Bar (Ζαφειράκη 11, τηλ.: 23320 21999) και στο κομμωτήριο «Νανά Coiffure», (Αλ. Χωνού 21, τηλ.: 23320 22550)
Ο «Οίκος Ενοχής» …ανοίγει και να σας περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου