Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΛΑΟΣ Ημαθίας: «Ο μαύρος χρυσός δεν μας εξαγοράζει»



Ο Γνωστός GEORGE SOROS, γνήσιος εκφραστής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στο περιθώριο των επιτυχημένων για αυτόν οικονομικών-ληστρικών δραστηριοτήτων του, δημιούργησε και ανέπτυξε διάφορα ιδρύματα που σκοπό έχουν να συνεχιστεί η Ανθελληνική του προπαγάνδα.
 Είναι λυπηρό και συγχρόνως εξοργιστικό, για εμάς, να εμφανίζεται μέσω του Ιδρύματος Open Social Foundations, ως εν δυνάμει χορηγός-ευεργέτης διαφόρων δήμων της πατρίδος μας, προσφέροντας πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία.
Μας θυμίζει την εποχή της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, όπου και όταν μετά τους ανελέητους βομβαρδισμούς του στρατιωτικού σκέλους των πολυεθνικών εταιρειών, εμφανίσθηκε να επιχορηγεί Νοσοκομεία για την περίθαλψη των θυμάτων, τα οποία και ο ίδιος προκάλεσε όντας ενεργό και δραστήριο στέλεχος του οικονομικού - πολιτικού σκέλους των ίδιων Διεθνών Οικονομικών συμφερόντων.
     Επίσης είναι γνωστή η συνεχής  ροή χρήματος για προπαγανδιστικούς σκοπούς υπέρ των Αλβανικών και Σκοπιανών οργανώσεων, πάντα σε βάρος των Εθνικών συμφερόντων της Πατρίδος μας. ?ρα λοιπόν γνωστός ο SOROS, γνωστός ο βίος και η πολιτεία του αλλά και αναμενόμενη και η υλοποίηση του σχεδίου του να εμφανισθεί στα μάτια του Ελληνικού Λαού, ως αυτόκλητος σωτήρας.
     Η Ευκολία με την οποία ο Δήμος Νάουσας αποδέχθηκε και μάλιστα με πρωτοβουλία του Δημάρχου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων αλλά και με την πλειοψηφία. μαθαίνουμε, των πολιτών της Ηρωικής Πόλεως της Ναούσης. Η θέση του δημάρχου Νάουσας ότι υποδείξεις δέχεται μόνον από το Δημοτικό Συμβούλιο, σεβαστή μεν, μη αποδεκτή από εμάς δε..
     Ζούμε σε ένα μικρό χώρο όπου λίγο πολύ γνωριζόμαστε καλά. Εδώ και πολλά χρόνια εμείς ως ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, δώσαμε μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά και την Ελληνική Βουλή, για ανάδειξη των Ανθελληνικών ρόλων των διαφόρων "SOROS". Βοηθήσαμε στην αποκάλυψή τους όσο μπορούσαμε και πιστεύαμε ότι ποτέ δεν θα είχαν την ευκαιρία να υπεισέλθουν τόσο άμεσα στην δύσκολη καθημερινότητά μας. Να όμως που κάναμε λάθος και εμφανίσθηκαν ως "Σωτήρες - Ευεργέτες".
     Θεωρούμε ελάχιστη υποχρέωσή μας να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην αποδοχή της δωρεάς, συντασσόμενοι με τους καθ’ ύλην αρμόδιους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Νάουσας..
Κύριε Δήμαρχε.."ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ --ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ-- ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ"...
 
 Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου