Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Επελέγη για το All Star Game του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο!!!



Τα καλά νέα σχετικά με την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ δεν έχουν σταματημό.

 Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, που τον έφεραν από νωρίς στη σεζόν, στη βασική πεντάδα των Μπακς, ο διεθνής άσος κατάφερε να βρει μια θέση και στο All Star Game του ΝΒΑ, που φέτος θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη!
 Το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα των Rising Stars και ο Giannis, είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς! Ασφαλώς ιδιαίτερη τιμή για τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν θα είναι απλά θεατής στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.
 To Αll Star 3ήμερο είναι προγραμματισμένο για τις 14-16/2 στη Νέα Ορλεάνη κι ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μπακς θα ζήσει από κοντά κι αυτή την εμπειρία, όπως τον επέλεξαν οι βοηθοί προπονητές των ομάδων.
 Δίπλα του θα είναι οι επίσης rookies Ολαντίπο (Μάτζικ), Κάρτερ-Γουίλιαμς (76ers), Ολίνικ (Σέλτικς), Άντιτς (Χοκς), Μπερκ (Τζαζ), Άνταμς (Θάντερ), Χάρνταγουεϊ Jr. (Νικς) & Πλάμλι Μ. (Νετς), ενώ από πλευράς δευτεροετών θα συμμετάσχουν οι Ντέιβις (Πέλικανς), Λίλαρντ (Τρέιλ Μπλέιζερς), Μπιλ (Γουίζαρντς), Μπαρνς (Γουόριορς), Ντράμοντ (Πίστονς), Τζόουνς (Ρόκετς), Σάλιντζερ (Σέλτικς), Βαλαντσιούνας (Ράπτορς) & Γουέιτερς (Καβαλίερς).
 Ο καταρτισμός των ομάδων θα γίνει (6/2) από διάφορες τηλεοπτικές προσωπικότητες του αμερικανικού δικτύου ΤΝΤ, ενώ οι αρχικές 5άδες θα προκύψουν έπειτα διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού.
 ysterografa.gr | gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου