Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τελευταία εβδομάδα για τη λήξη του διαγωνισμού Life ‘s good.gr



"Τελευταία εβδομάδα για τη λήξη του διαγωνισμού και χρειαζόμαστ άμεσα την βοήθεια όλων των πολιτών. Για τα δρώμενα της πόλης μας στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ, εκπροσωπώντας την Νάουσα βρισκόμαστε στην 2η θέση μέχρι στιγμής αλλά έχουμε και ισχυρό ανταγωνισμό ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή στις 26 Ιανουαρίου .
Η ομάδα μας ζητάει από τους συμπολίτες την στηρίξει τους στο FACEBOOK κάνοντας like στη σελίδα και vote στο βίντεο με τίτλο NAOUSA THE CITY WE LOVE στον σύνδεσμο : life's good.gr ttps://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382
H Στέλνοντας : LIFE (κενό) 63 στο 54260 (χρέωση 31 λεπτά) Σε περίπτωση που καταφέρουμε και περάσει το βίντεο με τα δρώμενα της Νάουσας στον τελικό του διαγωνισμού έπειτα με δεύτερη ψηφοφορία ανάμεσα στα 12 καλύτερα βίντεο από όλες της κατηγορίες βίντεο του διαγωνισμού. που σε περίπτωση νίκης Οι μαθητές 2ου και 1ου Λυκείου Νάουσας θα διεκδικήσουν δώρα της LG, τα οποία θα δωρίσουν στα λύκεια μας για αναβάθμιση εξοπλισμού.
Η στήριξη σας είναι απαραίτητη για το καλό του τόπου μας .. Ας αφιερώσουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας στο facebook κάνοντας ένα απλό LIKE αλλάζοντας το μέλλον των παιδιών μας , στις δύσκολες μέρες που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου