Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Απολογιστική Γεν. Συνέλευση και Βασιλόπιτα του ΚΕΠΚΑ Νάουσας-Ημαθίας


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η Απολογιστική Γεν. Συνέλευση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτή όπου αναφέρθηκαν αναλυτικά τα πεπραγμένα κατά την τελευταία περίοδο της θητείας του Δ.Σ.
Στο τέλος έγινε ενημέρωση του σώματος για την λειτουργία των γραφείων καθώς και έκκληση για διάλογο για κάθε πρόβλημα που προκύπτει καθώς και κάθε άλλη περίπτωση που πέφτει στην αντίληψη στα μέλη για την κακή λειτουργία της αγοράς .
Χαρακτηριστικό της συνέλευσης ήταν η πρόταση του Διοικ. Συμβουλίου για μια δυναμική Ένωση χρειάζεται  οικονομική ανεξαρτησία με μέλη με αναπτυγμένη την καταναλωτική συνείδηση και  μαζική συμμετοχή τους ενεργά στις εργασίες του ΚΕΠΚΑ με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ,των  τιμών και την ασφάλεια των προϊόντων και υπηρεσιών για τον Καταναλωτή-πολίτη.
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γκαρνέτας Γιάννης , η Αντιδήμαρχος κα Καρυδά Μαρία και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής κος Δούλαλας Θωμάς.
Μετά το πέρας της συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με τυχερο φορέα τους δημοσιογράφους και τυχερό μέλος την κα Μαρία Τζιμίτση με δώρο το βιβλίο του Κώστα Καλδάρα “η Σκιά του Ταξιδευτή”.
                                              
  Για το ΚΕΠΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ
     Ο Πρόεδρος                                                         Η Γ.Γραμματέας
   Δημ. Βογιατζής                                                       Σταυρ. Μολύβα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου