Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Χειμερινή Ημερίδα Ορίων Αγωνιστικών Κατηγοριών στη Νάουσα



Το Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας επέλεξε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε) και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης (Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ.) για τη διεξαγωγή της Χειμερινής Ημερίδας Ορίων Αγωνιστικών Κατηγοριών, την περασμένη Κυριακή 19/01/2014, αφού είναι ένα από τα κολυμβητήρια της περιφέρειας που διαθέτει άδεια λειτουργίας.
Στους αγώνες συμμετείχαν όλα τα σωματεία που ανήκουν στην ΠΕΚΚΔΜ, με τον αριθμό των αθλητών να ξεπερνάει τους 430 στο σύνολο. Ανάμεσά τους παρευρέθηκαν και αρκετοί πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι κάθισαν για άλλη μια φορά στις κερκίδες του κολυμβητηρίου της πόλης μας.

Η Κ.Α. Νάουσα συμμετείχε στους αγώνες με τους: Γεωργογιάννη  Νίκο, Νούση Ναυσικά, Μπιτέρνα Παναγιώτη οι οποίοι πρόσθεσαν και άλλα όρια στη συλλογή τους για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών, καθώς και με τους Δρενοβιάδη Κων/νο, Δρενοβιάδου Ελένη, Παπαδοπούλου Ζαχαρένια, Φραγκοπούλου Καλλιόπη και Πλουμπίδου Ανθή, οι οποίοι βελτίωσαν τις  ατομικές τους επιδόσεις.
Παρόλη την απειρία του συλλόγου μας στην οργάνωση τόσο σημαντικών αγώνων η διεξαγωγή τους κύλησε χωρίς κανένα απρόοπτο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Λαζαρίδη Βασίλη προπονητή του αγωνιστικού τμήματος Κ.Α.Ν. και στους προπονητές των ακαδημιών που μας βοήθησαν.
Τη σκυτάλη τώρα παίρνουνε οι προαγωνιστικές κατηγορίες, καθώς το Σάββατο 25/01/2014 θα διεξαχθεί στο Δημ. Κολυμβητήριο η Χειμερινή Ημερίδα Προαγωνιστικών Κατηγοριών (9-12 ετών).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου